Witam,
wszystkich serdecznie. Jestem mamą 18-sto miesiecznego Franusia i niestety musze w najblizszym czasie poslac go do zlobka. Mieszkamy w Łodzi od 5 miesiecy i niestety nie mam jeszcze kolezanek
ktore maja male szkrabiki- wiec moze poradzicie mi jakis zlobek;-) dodam iz mieszkam na zielonym romanowie wiec w gre wchodzi rowniez zlobek w aleksandrowie lodzkim
z gory serdecznie dziekuje za pomoc....
wszystkich serdecznie. Jestem mamą 18-sto miesiecznego Franusia i niestety musze w najblizszym czasie poslac go do zlobka. Mieszkamy w Łodzi od 5 miesiecy i niestety nie mam jeszcze kolezanek
ktore maja male szkrabiki- wiec moze poradzicie mi jakis zlobek;-) dodam iz mieszkam na zielonym romanowie wiec w gre wchodzi rowniez zlobek w aleksandrowie lodzkimz gory serdecznie dziekuje za pomoc....
ale bardzo blisko ciebie mieszka Wiki bo tez na zielonym romanowie. Pewnie dziewczyny daja ci jakies namiary
Do Łodzi na pieszo chodzę. Śmieszne to trochę dla mnie, bo ja rodowita Aleksandrowianka i tamte rejony to zawsze był Aleksandrów a nie żadna Łódź. 
. jutro śmigamy na wieś do moich rodziców na majówkę. mam nadzieję, że pogoda się trochę ustabilizuje i przestanie kaprysić. miło byłoby powygrzewać się w majowym słoneczku;-)
ciekawe ile pociągnę