Kinia1
Wrześniowa mama '10
dymelek co do basenu to ja nie chodzę, bo samej mi się nie chce, a nie mam z kim. Ale jeżeli chcesz to wybierz taki basen gdzie woda jest ozonowana, a nie chlorowana, wtedy na pewno możesz być spokojna o infekcję, bo jest dużo mniejsze prawdopodobieństwo...
A co do zamykania oczu... Niestety jeżeli coś ma się stać to nieważne czy zamkniesz czy otworzysz oczy to jak się ma coś stać z nimi to i tak się stanie. A zamyka się oczy, żeby bardziej skupić się na skurczu
Co do lekarki to dobrze, że zapisałaś się do innej, jeżeli ta Ci nie odpowiadała, ale jeżeli chodzi o pomoc przy porodzie to TAK, jeżeli będzie miała dyżur lub jeżeli zapłacisz w innym przypadku zajmie się Tobą z pewnością lekarz, który ma akurat dyżur, ale nie martw się na pewno w razie czego zrobią wszystko co w ich mocy i raczej podejrzewam, że wtedy będzie dla Ciebie ważne zdrowie maleństwa, a nie jaki lekarz Ci pomaga
)
A co do zamykania oczu... Niestety jeżeli coś ma się stać to nieważne czy zamkniesz czy otworzysz oczy to jak się ma coś stać z nimi to i tak się stanie. A zamyka się oczy, żeby bardziej skupić się na skurczu
Co do lekarki to dobrze, że zapisałaś się do innej, jeżeli ta Ci nie odpowiadała, ale jeżeli chodzi o pomoc przy porodzie to TAK, jeżeli będzie miała dyżur lub jeżeli zapłacisz w innym przypadku zajmie się Tobą z pewnością lekarz, który ma akurat dyżur, ale nie martw się na pewno w razie czego zrobią wszystko co w ich mocy i raczej podejrzewam, że wtedy będzie dla Ciebie ważne zdrowie maleństwa, a nie jaki lekarz Ci pomaga

Chyba nie raz dostaniesz kompa w czuły narząd? ;-)
Tym bardziej, że nie uważam że to wina pani doktor, że mnie tak boleśnie badała. Nie chciałam jej przykrości sprawić!!! Mogła jednak odpuścić jak usłyszała, że boli. Wydaje mi się że tkanka w macicy źle się rozwija, bo z każdą wizytą w czasie ciąży coraz bardziej mnie boli. To jednak nie wina lekarki!!!