reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie Wrocławianki :-)

Widze ze newsy sie pojawily
BRALIK - serdecznie gratuluje :tak: Z tego co kojarze to chyba faktycznie szybciutko Ci poszlo......marze zeby moj kolejny porod tez byl taki szybki, ale po doswiadczeniach podczas puierwszego chyba nie powinnam liczyc na zbyt wiele:-D
Czekam na foteczki Wojtusia - imiennika mojego brata :-)
Witaj KADIA - mys ie chyba jeszcze nie znamy;-)

reklama
Cześć dziewczyny !
Kadia2 ja także rodziłam w Trzebnicy .Jestem ciekawa jak Twoja opinia(jak to nie problem) U jakich lekarzy byłaś.Był to mój pierwszy poród wiec nie mam odniesienia do innych szpitali i stąd zżera mnie ciekawość.Ja rodziłam u dr Miturskiej i Halamy(ordynator)gg4186192

Witajcie Wrocławianki :-)

Widze ze newsy sie pojawily
BRALIK - serdecznie gratuluje :tak: Z tego co kojarze to chyba faktycznie szybciutko Ci poszlo......marze zeby moj kolejny porod tez byl taki szybki, ale po doswiadczeniach podczas puierwszego chyba nie powinnam liczyc na zbyt wiele:-D
Czekam na foteczki Wojtusia - imiennika mojego brata :-)
Witaj KADIA - mys ie chyba jeszcze nie znamy;-)

Oj kchana juz sie znamy:-D

Witam!!!!!!!!!!!!:-)

Kobitki wiecie co ...
nie mogę doczekac sie wiosny !!!!!!!!
Będzie mozna chodzic na miłe spacery :))) może nawet uda nam sie spotkac gdzieś moze na spacerku :)) Fajnie by było

Achhhh byle do wiosny :-)

Bralik serdeczne gratulacje:))) czekamy na fotki i szczegóły:tak::-) nie było mnie chwilowo bo zmieniałam internet ale juz jestem i działam:) pozdrowienia dla wszystkich

co tu taka cisza?? a jeżeli chodzi o pomiary wagi na usg to nie bardzo mozna im wierzyć, u mnie trzy dni przed wywołaniem porodu powiedzieli że mała będzie miała ok.3.850 a urodziła sie 4.700 prawie kilogram większa:-):tak:z kolei mojej koleżance powiedzieli że dziecko bedzie 4 może 4.200 a urodził sie trzy kilogramy:-)ale jak lezalam na patologii toleżała dziewczyna czekała na cesarke i mały miał byc4.100 a urodził sie 4.150 prawie idealnie, ciekawe od czego to zależy????

Cisza, cisza...
A ja własnie chciałam Was zapytać czy może któraś z Was była już w kinie ze swoim maluszkiem. Chyba od niedawna sa u nas seanse w Multikinie:baffled: Korzystałyście już?

co tu taka cisza?? a jeżeli chodzi o pomiary wagi na usg to nie bardzo mozna im wierzyć, u mnie trzy dni przed wywołaniem porodu powiedzieli że mała będzie miała ok.3.850 a urodziła sie 4.700 prawie kilogram większa:-):tak:z kolei mojej koleżance powiedzieli że dziecko bedzie 4 może 4.200 a urodził sie trzy kilogramy:-)ale jak lezalam na patologii toleżała dziewczyna czekała na cesarke i mały miał byc4.100 a urodził sie 4.150 prawie idealnie, ciekawe od czego to zależy????

NO TO JA MUSZE WAM POWIEDZIEĆ ZE OD KILKUNASTU LAT CHODZĘ DO JEDNEGO GINEKOLOGA, I PRAWIE 7 LAT PRZED PORODEM ROBIŁ POMIAR I TRAFIŁ Z AWGĄ I TERAZ W CZERWCU RODZIŁAM I TEŻ :-)

reklama
Do góry