reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

witam :)))

pikne bukieciki :tak: to i ja się swoim pochwalę ;-)
16302004.jpg

Dziękuję, za gratulacje odsmoczkowania :-)

aneta23 co do tego makijażu próbnego to jak byś chiała to mogły byśmy się umówić w kwietniu w jakiś weekend ( no i jak by Ci było łatwiej to mąż by mnie do Ciebie przywiózł )

reklama
hejka dziewczyny miałam dzis w pracy wypadek, podnosłam ciężką skrzynkę, kolezanka nie zdążyła mi pomóc i mi trzasnęło w krzyzu, mam dysk przeuniety. Boli jak disbli mimo zastrzyku więc opadam z sił. Jutro napisze więcej. Jak leki zaczną działac. Jestem na L4 do piatku to nadrobie zaległości na forum:-)

Ide Maksiora usypiać. Acha młody juz lepiej, gardełko ma tylko czerwone i czasem mówi, ze go boli. Siedzi w domu do piatku.

Witam dziewczyny!!!!!
no no no bukiety przepiekne ja wam swojego nie wkleje bo było to tak dawno że nawet nie wiem ile mógl kosztować ,

klaudia w szkole dzisiaj pierwszy dzień ze złamana ręką i była zachwycona , koleżanko bardzo jej pomagaja i jej obawy zostały rozwiane

agnes moj młody ma obecnie 21 miesięcy to chyba jedna grupa , a dowiadywałam się że dopiero w maju podania czy tak???:sorry2: czy coś źle zrozumialam;-)

beti po co to dxwigalas kochana!!!! wspólczuję

beti 77 współczuję,musisz sie teraz oszczędzać abys jak najszybciej wróciła do formy.

kadi no to troszkę starszy ale mysle ze powinni być w jednej grupie.Ja w zeszłym tygodniu dzwoniłam do tego żłobka i babka powiedziałą mi że zapisy zaczynaja się w tym roku dopiero w czerwcu-jakos później niż w tamtym,ze mam dzwonic pod koniec maja to się wszystkiego dowiem,Nic więcej nie wiem.

Beti współczuję ogromnie. Wiem jaki to jest ból. Leż teraz i wypoczywaj. Mocne środki przeciwbólowe powinny pomóc. Trzymaj się dzielnie...

Kadia ja tak myślałam że Klaudia da sobie radę w przdszkolu. Napisz tylko jak to się stało. Ta sama ręka co wcześniej...???​

kadi no to troszkę starszy ale mysle ze powinni być w jednej grupie.

Agnes Krystian Kadi i moja Zu są z czerwca. Twoja Oliwka z września więc nie ma dużej różnicy. Tylko 3 miesiące.
Powiedzcie mi gdzie jest ta ul.Zemska. Ja też Zu chce posłać do żłobka, tylko nie wiem jeszcze gdzie. A fajnie by było żeby się tam w trójkę spotkały:-)

I ja witam!
Dopiero teraz, bo wcześniej dziecko nie dało mi szans na kompa:dry: Mimo że M dzisiaj wrócił wcześniej z pracy (o 17:szok::tak:) to jednak jak Basia widzi mamę siedzącą i nic nie robiącą to jej się żal robi i próbuje mnie zaktywizować:sorry2:
Dzisiaj wieczorem nasza księżniczka urządziła nam taką histerię, że nie mogliśmy jej włożyć do wanienki, a jak ją w końcu wyciągnęliśmy i ubraliśmy w piżamkę to wyła, że chce się kąpać:crazy: Ale nie ze mną te numery...
Weekend minął szybko-zamiast do kina i do knajpki poszliśmy na... romantyczne zakupy w Tesco:szok::-D Jakoś w kinie nic specjalnego nie grali... A przy okazji kupiłam sobie płaszczyk wiosenny;-)
Jutro przyjeżdża siorka z Hanią-dawno nie była, bo dziewczynki chorowały, więc pewnie jutro się wyszaleją:happy:

Kadia-to dobrze, że Klaudia sobie radzi w szkole-pewnie wzbudziła sensację z tym gipsem;-)
Beti-ale masz pecha:-( Zdrówka życzę:tak:
Pusia-ja też od jakiegoś miesiąca noszę okulary i też -0,5 w jednym oku jeszcze astygmatyzm:dry: Już się przyzwyczaiłam:tak: Chciałabym za jakiś czas spróbować szkła kontaktowe, ale na razie nie wyobrażam sobie, żebym mogła włożyć do oka jakieś ciało obce (a wyjąć:szok:)
Anielap-a gdzie Was wywiało na weekend?:confused::sorry2:

A czy orientujecie się jak wyglądają przyjęcia do złobków państwowych, do kiedy można skaładać papiery i jak to wygląda z miejscami.
Ja bladego pojęcia jeszcze nie mam:zawstydzona/y: Tak nas zajmuje rozwiązywanie problemów mieszkaniowych że na to już sił i czasu brak.​

reklama
Beti współczuję ogromnie. Wiem jaki to jest ból. Leż teraz i wypoczywaj. Mocne środki przeciwbólowe powinny pomóc. Trzymaj się dzielnie...

Kadia ja tak myślałam że Klaudia da sobie radę w przdszkolu. Napisz tylko jak to się stało. Ta sama ręka co wcześniej...???​

Agnes Krystian Kadi i moja Zu są z czerwca. Twoja Oliwka z września więc nie ma dużej różnicy. Tylko 3 miesiące.
Powiedzcie mi gdzie jest ta ul.Zemska. Ja też Zu chce posłać do żłobka, tylko nie wiem jeszcze gdzie. A fajnie by było żeby się tam w trójkę spotkały:-)
anielap na Nowym Dworze jest ten żłobek

Do góry