reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
anielap idziesz do żłobkaa i dostajesz formularz zgłoszeniowy,który musisz wypełnić i z tym formularzem w dzień zapisów musisz się zgłosić,jak wiadomo kto złoży pierwszy wniosek ten ma wieksze szanse na przyjęcie.W zeszłym roku było tak że znajome które dawały tam dzieci stały w kolejce juz od 3.00 w nocy a kolejka była bardzo długa.Tylko że w tamtym roku zapisy były już w maju a wyniki na pocczątku czerwca a w tym roku jakoś tak późno.

To ja też wstawiam swój bukiet:-):happy:

Załączniki

• _DSC0121.jpg
    _DSC0121.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 40
boje sie najbardziej tego że Oliwka bedzie chorować.2 moje znajome które dały tam swoje córki już je z tamtąd pozabierały bo strasznie chorowały.Jedna to przez 3 mies była w przedszkolu łącznie niecałe 3tyg, a druga też strasznie chorowała ,non stop katar,co ktoś cos przyniósl jakies zarazki to one łąpały.Teraz też juz nie chodzi.No nie wiem

Agnes-to w żłobku też obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"?:szok::no: A ja myślałam, że to w przedszkolach... To po co liczą te wszystkie punkty?:confused:

Tak tu sobie pokazujecie te piękne bukieciki, że ja też z przyjemnością sięgnęłam do swoich zdjęć ślubnych. Mój bukiet kupował narzeczony (więc nie wiem, ile kosztował), ale o dziwo był dokładnie taki jak sobie wymarzyłam:-) We włosach miałam maleńkie różyczki robione z płatków róż, które zamiawiałam w kwiaciarni na rogu Drobnera i Dobois, więc pewnie tam też by sobie poradzili ze zrobieniem takiego bukietu, na jakim Ci zależy.

Załączniki

• SYLWIA_PIOTR_0142.jpg
    SYLWIA_PIOTR_0142.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 43
  • SYLWIA_PIOTR_0242.jpg
    SYLWIA_PIOTR_0242.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 47
  • SYLWIA_PIOTR_0093.jpg
    SYLWIA_PIOTR_0093.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 46
Agnes-to w żłobku też obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"?:szok::no: A ja myślałam, że to w przedszkolach... To po co liczą te wszystkie punkty?:confused:
punkty też są brane pod uwagę ale kolejność złozenia papierów też się liczy i to bardzo,wiadomo samotne matki maja pierwszeństwo,matki pracujące które nie maja co z robić z dziećmi,trudna sytuacja rodzinna-tu są potrzebne zaswiadczenia z MOPS itd.

Agnes dzięki wielkie za wyjaśnienie. O to właśnie mi chodziło. I już wiem:-)
A z tymi choróbskami to ja też dygam trochę. Tylko że nie mam wyboru. Niestety nie mam z kim Zu zostawić a do pracy trzeba wrócić:-(

Kasiu przepiękny bukicik:tak: Czy to margaretki?​

Jakie punkty????:sorry2::confused::sorry2:

Bella twój bukiecik ślubny również bardzo piękny. Nie ma to jak różyczki. Zawsze wdzięcznie wyglądają:tak: Urocze...​

reklama
Do góry