reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

są przyznawane punkty.tak jak pisałam punktów dostanie więcej samotna matka bo musi wrucić do pracy bo jest jedyną zywicielką rodziny a matka która nie pracuje i siedzi w domu a po prostu tak o chce dać dziecko do przedszkola wiaomo dostanie tych punktów o wiele mniej.

reklama
No właśnie punkty są za wszystko-za pracę na etacie, za działalnośc gospodarczą, za to że jest się samotnym rodzicem...
Anielap-tak margaretki:tak: Rzadko się spotyka-zazwyczaj róże królują:sorry2:

Oto mój bukiecik :-)

Załączniki

• ślub 111.jpg
    ślub 111.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 47
  • ślub 083.jpg
    ślub 083.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 44
anielap co tu mówić jak to się stało :-D w piatek była u mnie kolezanka z która w dzieciństwie trenowałam a teraz jej córka jest w klasie z moja i się przyjaźnią ( jaki ten swiat mały;-)) i mówi że jej mąż jak był na obozie ostatnio a jest trenerem piłki recznej to trener z pływania sie śmiał i sprzeczał z trenerem od lekoatletyki co po 4 klasie klaudia i i jej koleżanka beda trenować natomiast ja się na to roześmialam ŻE NIE WIEM BO JAK ZŁAMAŁA REKE TO BIEGŁA I SIĘ POTKNEŁA O WŁASNĄ NOGĘ :szok:, no cóż i tak bywa , ale jest dzielna i najwazniejsze oby się wszystko zrosło bo zastanawiali się czy jej nie nastawiać

a jeżeli chodzi o złobek to kurcze chyba trzeba sie popytac czy ktoś u mnie nie ma znajomości w tym żłobku bo nawet nie chcę mysleć że kolejny rok młody będzie z babcią , fakt jak klaudia pozła do żłoba to poczatki z chorobami były ciężkie , ale ogólnie byłam bardzo zadowolona

agnes sliczne zdjęcia ja jak na swoje zerkne to nie moge poznac kto tam jest mój mąz jak szczypior a ja jak szkapa:-p, ale to było dawno więc teraz inaczej jest

reklama
kadia dziekuję :-) no nie przesadzaj że az tak sie zmieniliscie.A dawno temu braliscie slub????? bo my terazw kwietniu mamy 2 rocznice :tak:

Do góry