reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Gosiu i Bartek Opisze jak to było a lekarz mimo ekspresu naprawde wydał mi się w porządeczku

A więc z Usg 4d nici, mała ułozyła się dupką do góry a główkę wtuliła w łozysko. Jedynie udało się potwierdzic płec. Dziewczynka:biggrin2:A więc nasza Emilka:biggrin2:Nie robilismy pomiarów bo to zrobi mi gin na wizycie a teraz miał być filmik i buźka. Oddali nam za to kasę za całośc badania. 200 zł. Teraz od nas zalezy czy bedziemy jeszcze raz próbować. Rozsmieszył mnie gin na wejściu pyta mnie Ciąża? A ja się pogłaskałam po brzuchu i mówie. Tak sadze panie doktorze:-D

reklama
Moim lekarzem prowadzącym był dr Trzeciak. Tyle że to inna osoba, w innej poradni, w innym mieście, i inna płeć! hihi :-D
Dr Eryka. Ale zlekceważyła moje pytania i obawy na pewien temat, dzięki czemu miałam cc :-( a tak mi zależało na sn. Tylko M. by nie wytrzymał, bo jak kątem oka (na sali) zobaczył jak wyciągają mi łożysko to o mało nie zemdlał!

Ta poczucie humoru go nigdy nie opuszczało... On robił wszystkie moje USG bo w sumie tym się tam zajmuje. Na połówkowym tak dobrze było widać małego, że zrobił mi zdjęcia 4d i już nie nagrywałam filmiku. W takim razie gratuluje córy :D

Moja mała aż do porodu nie chciała pokazać co ma między nóżkami! I tylko za każdym razem lekarz mówił: "nic nie widać, bo zaciska nóżki"

dziewczyny nie wiem czy mi uwierzycie , ale mam na pamiatkę usg z data i strzałeczką wskazującą co ma miedzy nogami nasz synuś a było to w 13 tyg :-) , było to przed świętami Bożego Narodzenia i nikt nie mógł nam uwierzyc jak powiedzieliśmy na Wigilię ze tak wcześnie
ja tam mężem się nie zajmuję bo się nie odzywamy;-), a jutro idziemy na 40-stke dość dużą , i się zastanawiam jak to będzie :cool:

pozdrawiam

reklama
ja wierze :-) chłopców podobno można szybciej poznać :-) ja też mogłam znać pleć w 13 tygodniu ( do tego byłam szczupła może dla tego) ale wtedy powiedziałam dr ze wiem co będzie, potem się przeraziłam, że tak sie nastawiałam na chłopca ze jak bedzie dziewczynka to mogę sie rozczarować, i na następnym usg chciałam żeby powiedziała :-) Więc wierzę...

a moją koleżankę gin jednak dziś położył, powiedział, że to nie możliwe żeby Hb tak urosło ( ja tez nie wierze, ale wątpię w to lab co jej morfologie robiło, a nie w to ze ma wyższe
) zobaczymy co jej powiedzą na Brochowie :-) miłej nocki życzę :-)

Do góry