reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
No i jeden brzydki dzień minął. Zaplanowany dzień zakupów udał się połowicznie bo genialny mąż zostawił dokumenty w domu. Za to mogę potwierdzić, że na rogu Gajowej i Kamiennej likwidują sklep i można kupić buty za połowę ceny. Fakt, już są mocno przebrane, ale nam się udało małemu kupić "trzewiki" z Bartka za 70zł. I po mimo przebrania jest tam i tak wybór. Poza tym bardzo drażniąca pogoda, która powoduje większe rożyska i długi kinol u Bartka.

Tylko nie piszcie, że znowu tydzień będzie piękny a weekend kiepskawy :-( Pozdrawiam wiosennie :-) idę sadzić imbir bo puszcza kiełek i zobaczę co z niego wyrośnie :-)

Felidae jak sadzisz ten imbir. Mnie w tym roku zioła rbią w balona. Pierwsza tura nasion w ogóle nie zeszła a druga po kilka marnych kiełków. Pierwsze z Tesco drugie z imtermarcha. W tamtym roku rosły szalenie a teraz nie wiem co się dzieje.
Weekend był paskudny. ie spie po nocach a w dzień chodze jak zombi. Pojechalismy do babymaxa na bielany ale czasu szkoda. Wszystkie rzeczy w sklepach nawet dodając koszt wysyłki są droższe od tych z netu.Więc zamówimy hurtowo.Podjelismy decyzję co do wózka. Nie ważne jaka w nim spacerówka, ważne żeby miał dużą gondolę, duże pompowane koła i wahacze, podnoszone plecki w gondolce, sciągane kółka, składaną na płasko gondolkę, regulowaną rączkę i cichą budkę. Te z amortyzatorami maja aluminiowe stelaże ale są sztywne jakies takie i niebujawe. Więc na razie wygrywaja klasyczne: Marita, Roan, Ballerinka ale tez jeden z modeli Jedo i Mutsy.
Czy któraś z was była w tym sklepie?

SklepDziecka.com

my byliśmy 2 lata temu w babymaxie w kierunku Psar wielkie i drogie...z bratem męża na spółkę kupiliśmy łóżeczko turystyczne i gdyby nie to , że gonił Nas czas to kupilibyśmy na allegro...taniej...zobacz jeszcze ta Paulinke Wisieńko tam na prawdę można zrobić zakupy dość korzystnie...Chociaż jeżeli chodzi o wózki to chyba specjalizują sie w ESPIRO
Imbir jak doczytałam, że musze posadzić w plaskiej, ale szerokiej doniczce w lekkiej ziemi zobacze co wyjdzie, skoro i tak kiełka już puścił bo mi sie tak reszta obsuszyła. Co do nasion Teściowi z 20 szt ogórka wykiełkowało 4 może taki fatalny rok :-(

witam w koncu jakas normalniejsza pogoda:-) ja w weekend bylam w Zakopciu na porzegnaniu Malysza pomimo ze pogoda nie dopisala i skoki sie nie odbyly bylo super ta atmosfera tyle ludze ehh ja nie zaluje:-)

No i jeden brzydki dzień minął. Zaplanowany dzień zakupów udał się połowicznie bo genialny mąż zostawił dokumenty w domu. Za to mogę potwierdzić, że na rogu Gajowej i Kamiennej likwidują sklep i można kupić buty za połowę ceny. Fakt, już są mocno przebrane, ale nam się udało małemu kupić "trzewiki" z Bartka za 70zł. I po mimo przebrania jest tam i tak wybór. Poza tym bardzo drażniąca pogoda, która powoduje większe rożyska i długi kinol u Bartka.
Gosia a mozesz podoac dokladny adres tego sklepu co likwiduja??

Wisienko a mutsy chyba tez maja nie zaduzej gondoli..i chyba nie maja jej regulowanej??chodz glowy sobienie dam obciac..mi sie takie mutsy podobaja REWELACYJNY ZESTAW MUTSY !!! (1523978049) - Aukcje internetowe Allegro chodz ciezkie...a ja ostatnio kupilam dla K peg perego pliko p3 i rewelacja sie prowadzi i nie ciezki wiec spokojnie wnosze wozek w jednej rece(zlozony) a w drugiej rece K i hop na 3p hehe

gie-oska ten sklep jest na rogu Gajowej i Kamiennej. Jak jedziesz od strony Hubskiej to za sklepem Stokrotka na rogu. Na szybach widnieją napisy: LIKWIDACJA, WYPRZEDAŻ. Taki stary sklep. Na przeciwko budynku GANT.
Wisieńka co do Roana Marity to sprawdza się we wszystkich terenach. A na pewno codzienne wycieczki na wały przeżywa. W Bajce na Długosza możesz go przymierzyć do bagażnika. My tak kupowaliśmy ponieważ cena była taka jak w necie. Ballerine możesz zobaczyć w Paulince ale tej za stacją paliw nie pamiętam ulicy ale pewnie Felidae pamięta. Tam mojej przyjaciółce pan pokazał jak się składa wózek, założył spacerówkę, założył adapter i fotelik pokazał jej wszystko. Jeżeli wahasz pomiędzy tymi wózkami to warto je porównać na żywo. Choć dla mnie prowadzą się podobnie, podobne rozwiązania, ale Ballerina ma więcej dodatków, w tym fajny fotelik.

Gosia dzieki za okreslenie gdzie ten sklep jest:-) w sobotye sie tam udam:-) a sandalki dla chlopca tam widzialas??

reklama
Do góry