reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
hej dziewczyny wpadłam wam dac znać jak u mnie po wizycie. A więc skraca mi się szyjka niestety i mam zalecone leżenie w duzych ilościach i nospę a w razie dalszych skurczy mam dzwonić to dostanę leki a w najgorszyn wypadku szpital... Trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wisieńka trzymam kciuki , mam nadzieję że będzie ok

a u nas kiepsko znów chróbsko niby nic nie było ,a jak poszłam z córką do lekarza okazało się że ma płonicę :-(, jak zwykle coś od roku czasu się dzieje

pozdrawiam

Heh Kadia2 to miałaś farta ja sie dowiedziałam, że Michał miał płonice jak dostał antybiotyk i wreszcie mogłam go wykąpać bo temp spadła, i bałam sie ze po 3 dawkach antybiotyku dostała takiej grzybicy ze mu skóra z rąk i nóg schodzi :|
Wieśieńka trzymamy kciuki :-) znam to z autopsji....ale obroniłam się bo byłam grzeczna i leżałam w domku jak mi nakazano :-)
Ja dziś czuję się fatalnie :-( ten wiatr to masakra...

UWAGA
Jeżeli któs ma konto w WBK Zachodnim to niech uważa bo grasują internetowe złodziejaszki :| próbujące dobrać się do konta. Dostałam mejla ze zdezaktywowałam konto

"Zdezaktywowales(as) swoje konto na Visa/MasterCard.
Wylaczyles(as) swoje konto na Visa/MasterCard. W kazdym momencie mozesz
przywrocic swoje konto, uzywajac swojego Visa/MasterCard."

I może bym uwierzyła i sie wystraszyła , tylko ja nigdy nie miałam u nich konta :-) Dopytałam brata bo pracuje akurat w WBK i dizś własnie dostali w pracy informacje o tym problemie. Mejla skasować i broń Bożę nie odpowiadać...

hej dziewczyny wpadłam wam dac znać jak u mnie po wizycie. A więc skraca mi się szyjka niestety i mam zalecone leżenie w duzych ilościach i nospę a w razie dalszych skurczy mam dzwonić to dostanę leki a w najgorszyn wypadku szpital... Trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Trzymam kciuki będzie ok. Poleż trochę, pobierz no-spe. Jak Ci jeszcze fenoterolu nie zapikowali to źle nie jest. A w razie czego to w szpitalu da się przeżyć tylko nie wiesz w to że po odstawieniu zaraz urodzisz... grrrrrrrrrrrrr A jak długą masz tą szyjkę?

Wisieńka trzymam kciuki , mam nadzieję że będzie ok

a u nas kiepsko znów chróbsko niby nic nie było ,a jak poszłam z córką do lekarza okazało się że ma płonicę :-(, jak zwykle coś od roku czasu się dzieje

pozdrawiam
Oj współczuję. Ja nawet nie wiem co to jest :p

A z zabawek to wszystko zależy od dziecka. Mój potworek to maniak książkowy i to od zawsze. Tak więc dostał a roczek mnóstwo książek a z zabawek mniej się cieszył i używał. Właściwie to teraz dopiero zaczął się nimi bawić. I to głównie autka i klocki. I zabawki typu narzędzia.

reklama

biedaczka;)
Napisz od czasu do czasu:)
W razie czego pisz i przyjade;)

Do góry