reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

gie-oska
śliczny synek, a pomyłki to pewnie przez dłuższe włoski :)

Ja mieszkam prawie w centrum, koło nowego targu.

W trzebnicy jest taki fajnny park z fontanną i placami zabaw dla dzieci wróżnym wieku i nawet taką siłownią na dworze.
Szkoda że u nas we wrocławiu nie mogą czejagoś fajnego zrobić. Ten plac zabaw koło wyspy słodowej jest całkiem fajny, ale oblężenie niesamowite i troche już zdewastowany.

Felidae
Ja kiedyś znalazłam gdzieś w sieci fryzjera dla dzieci koło Astry, gdzie fotele są w kształcie m.in. samochodzików, obok ekrany z bajkami jakieś gry i zabway w poczeklani. Nie wiem czy o tym mówisz, sama jestem ciekawa opini, bo wyglądało zachęcająco, ciekawe jak z cenami.

reklama
Ceny podobno nie były powalające, ja u zwykłego fryzjera zapłaciłam 15 zł...i chyba właśnie o tym fryzjerze mowa nawet nie wiedziałam, że to tak blisko mnie było :-)ja tam miśka sama strzygłam do 4 roku życia...jak wyszło tak było raz prosto raz krzywo...aż sie kobieta w maju dziwiła haha, że tak nie najgorzej to wyglądało haha ( albo mnie nie chciała martwić ) :-)
Co do placów zabaw to mój Misiek lubi każdy, ale najbardziej podobało mu sie w parku koło ul.Kasprowicza, ten w parku Staromiejskim, jak dla mnie za dużo dzieci za mało ławek dla opiekunów...a ogólnie nie wiem czy jest aż tak źle :-) w lewo mamy górkę słowiańską ( najważniejsze, że dbają i jak sie coś łamie to za kilka dni jest już naprawione) w prawo park Tołpy :-)a gdzieś na wprost tez wyremontowali jakieś podwórko...:-) Wiem że fajniejsze place zabaw są na Różance niż na Kozanowie...:-)

Ostatnia edycja:
ja tez chodziłam z Madzia do fryzjera gdzie byl odpowiedni kacik dla dzieci. zabawki telewizor z bajkami jakas tam dziecieca myzyka a na koniec strzyzenia dzieci dostaja lizaki, no ale madzia mimo wszystko nie daj sie obciac i z tego co widze to mi teraz lepiej wyszlo te obciecie jak jej :D

Hej dziewczyny. Temat strzyżenia widze na topie. No u nas włosków niewiele ale rosną, rosną i będziemy zapuszczać. Emilka już bez kolek i mam nadzieję, ze nie powróca. Zaczyna jej się też już regulować sen i okresy czuwania zgodnie z pora dnia:-DJa zaczynam wracac do normalności i coraz bardziej brakuje mi kontaktóe i rozmów z ludzmi bo na razie w większości sa to monologi do Emci.

ello witam sie kolejnego dnia :-)
u nas dzisiaj slonko slicznie swieci a moje dziecie zapadlo chyba w sen zimowy haha

siedze i przegladam ogloszenie wynajmu mieszkan we wrocku i juz mi slow brak.... ludzie to maja wyobraznie :-D
ale mam nadzieje ze niedlugo cos znajdziemy.
ja obcinam sama Malej wloski... w sumie narazie tylko z tylu obcinalam i nie bylo z tym problemu :-)

Stokrotka :-) teraz czekam na oferty od 2 posrednikow wiec zobaczymy co ciekawego znajda.... najgorsze jest to ze ja nawet nie znam dobrze wroclawia wiec ciezko mi sie z niektorymi osobami dogadac co i jak haha
mam nadzieje ze trafi nam sie cos fajnego i jakas fajna lokalizacja zeby z Mala mozna bylo pobiegac :-)
ale obiecalam sobie ze na poczotku wrzesnia wybiore sie do wrocka pochodzic po sklepach z kuzynka bo strasznie mi brakuje takiego relaksu i pogaduch i oczywiscie na budowe trza tez zajrzec ;-)

reklama
ja tez mialam ten sam problem co ty i tez mamy przez posrednika.Ja jednak mysle ze taka agencja zawsze znajdzie cos odpowiedniego bo samemu jak sie szuka bez posrednikow to juz calkiem ciezka sprawa.

Do góry