reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Mona koleżanka niedawno robiła usg 4d na klinikach, kosztowało 100zł już z nagraniem na płytę dr Szewczuk tel.606-940-954

ja robiłam w przychodni corfamed na ul.kluczborska 37 tel321-73-15 i kosztowało też 100zł wejdz sobie na stronę CORFAMED tam możesz zocaczyć jak takie usg wygląda:-)

reklama
ja USG robilam w CORFAMEDZIE ale faktycznie dawno bo ponad rok temu :tak: poza tym byłam pierwsza pacjętką na której dr Bielicki testowal sprzęt :-D i sam przyznal ze sie dopiero uczy wiec na początku to wogóle kasy nie wziął "głupi to zawsze ma szczescie, nie? :-D potem placilam 50zl ale moze faktycznie zdrozalo....

IRMAA a Ty ta ksiazke o zasypianiu masz w wersij elektronicznej? Jak tak to bardzo bym chciala :-D moja Lenka co prawda zasypia sama ale musze byc przy niej.... wogole ciekawi mnie temat snu dzieci :tak:

Mona a kto jest na zdjęciu córeczka czy synek????;-):-):-):-)

Secasia książkę mam normalną, tradycyjna wersja. Jest fajnie napisana, jeszcze nie skończyłam jej czytać, a już dużo mi dała.i nie była droga 16,50zł

Właśnie nie wiemy bo nasze maleństwo wczoraj złośliwe trochę było :tak: i tak się schowało i nóżki zacisneło, że nie dało rady podejrzec.

reklama
Do góry