reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Dziewczynki-Wrocławianki piszcie z której części miasta jesteście, bo może się okazać, że jesteśmy sąsiadkami i mijamy się na spacerkach :-)

Ja rodziłam w klinice na Chałbińskiego - nie ma co obawiać się o studentów, przy porodzie (ja miałam cc) i przed nim nie dopuszczają byle kogo, a studentki bardzo pomagają. Opieka przed porodem (byłam tydzień na patologii) super, po porodzie też - m.in. dzięki studentom właśnie.

reklama
Ivka76 a Ty z ktorej czesci Wrocławia? Mamy wydedukowac ze moze Sepolno :-) skoro Chlabinskiego.... Ale to i tak nic nie znaczy....
My mieszkamy za PKSem kolo Akademii Ekonomicznej a rodzilam na Kaminskiego :-D

Tez mialam cc i byli studenci. Dzieki jednej czulam sie w szpitalu bardzo dobrze! O wszystkim mnie informowala, sprawdzala jak sie czuje, wpadala jak miala tylko wolna chwile... Jak czegos nie wiedziala to mowila, ze nie wie i ze sie dowie albo kogos spyta wiec wiedzialam ze mnie "nie wkreca". Bardzo sie zaprzyjaznilysmy! :-D Ale wiadomo roznie to bywa.....

Ja jestem z ul.Zielińskiego.IVKA76 ja jakos nie wyobrazam sobie gromadki studentow przy porodzie naturalnym gapiacych sie w moje krocze,a tak jest ponoć na Dyrekcyjnej.:wściekła/y:

Miałam cc na Brochowie. Jesli idzie o opieke na sali przedporodowej i samo cc wspominam b. dobrze.Natomiast nie specjalnie podobalo się mi juz po porodzie. Zbyt duzo dzieci, mało połoznych.

reklama
No właśnie z tymi studentami to masakra. Mój mąż powiedział "absolutnie nie zgadzam się na studentów" zresztą ja tez nie wyobrażam sobie, że mój M stoi koło mnie a tu kilku facetów zagląda mi jeden po drugim :dry::zawstydzona/y:
Dla tego jak początkowo chciałam rodzi na Dyrekcyjnej bo najbliżej to juz nie chcę. Zastanawiam się na Kamińskiego ale SECASIA piszesz, ze tam też są studenci-to gdzie ich nie ma???

Do góry