reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Wiesz Żyrafa ja mu tez to codziennie powtarzam, ze jeszcze nie czas na opuszczanie brzusia, mam nadzieję, że grzeczne z niego dzicko i mamusi posłucha:-)

reklama
Cześć Dziewczyny. Ja trochę z innej "beczki". Mam problem :baffled:i potrzebuję kontaktu (najlepiej osobistego) z jakimś sprawdzonym psychologiem (najlepiej rodzinnym, ale tzw. "ogólny" też pewnie może pomóc).
I jeszcze jedna prośba: czy któraś z Was zna jakiegoś dietetyka - chodzi mi tutaj o dietę dla prawie 14 miesięcznego dziecka.
Z góry dziękuję, za "podpowiedzi". Pozdrawiam.
Magda

Dziewczyny,a orientujecie się moze czy we Wrocławiu oprócz becikowego tego rzadowego wypłacaja jescze becikowe tzw. gminne?

Witam ! jestem juz po porodzie i oczywiscie we wroclawiu ani na kamienskiego ani na brochowie nie było miejsc,wiec pojechalismy do Trzebnicy i nie załuje.Opieka super.Goraco polecam.Pozdrawiam

OLA wielkie gratulacje.
Jak bedziesz miała chwilkę to napisz cos więcej o porodzie i o samopoczuciu swoim i maleństwa.
No, a ztymi szpitalami to niezle :szok: dobrze, ze miałas czas na takie jezdzenie

Olu-gratulacje dla ciebie.:tak:

No z tymi szpitalami to niezła jazda,az sie boje:no: .
Mona jesli chodzi o to drugie becikowe to przysługuje rodzina najubozszym ,ale nie jestem pewna na 100%:tak:

Pozdrawiam.

dziewczyny szukam dobrego dermatologa dzieciecego.Mozecie kogos polecić?

a co do becikowego to zobacz na stronie Mopsu tam powinno byc opisane ile dla kogo

reklama
Kochane!!!

Dnia 30 marca o 12.55 urodziłam moja najukochansza Dominike przez CC w 35 tyg.Mała wazyła 1650g,teraz lezy w inkubatorze bo musi przybrac na wadze.
Rodziłam na Brochowie,nie widziałam tam jakiegos wiekszego przepełnienia,z opieki jestem zadowolona:tak:

Do góry