reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
hihi a jak by tego było mało to po Twoim ślubnym suwaczku widze że tydzień po Nas braliście ślub :-D my 14 kwietnia 2007 ;-)

no zmykam teraz juz

Witam wrocławskie mamuski :-)

Ja dzis mega niewyspana :tak:
Siedziałam wczoraj na BB do 23.30 , w nocy Oliwka sie kilka razy budziła.Oczu mi sie same zamykają.Oj to BB wciaga i to za bardzo,jakis nałóg dosłownie,trzeba sie zacząć ograniczać :tak::tak::tak:

Dzis pogoda do d........ pada deszcz,szoro-ponuro,nie zaciekawie. :tak:
Mam nadzieję że sie wypogodzi.
Miłego dnia życzę.

Witam wrocławskie mamuski :-)

Ja dzis mega niewyspana :tak:
Siedziałam wczoraj na BB do 23.30 , w nocy Oliwka sie kilka razy budziła.Oczu mi sie same zamykają.Oj to BB wciaga i to za bardzo,jakis nałóg dosłownie,trzeba sie zacząć ograniczać :tak::tak::tak:

Dzis pogoda do d........ pada deszcz,szoro-ponuro,nie zaciekawie. :tak:
Mam nadzieję że sie wypogodzi.
Miłego dnia życzę.

Ja też nie wyspana :( za długo na BB siedziałam ;-) i Kacper tez cos spać nie chciał ... achhh :-(

Hej, ja tez niewyspana, zazwyczaj wstaje kolo 10-11, a dzis musialam wstac wczesniej. Ja to jestem typowy nocny marek, zazwyczaj siedze do 1-2 w nocy, ale pozniej do poludnia nie funkcjonuje.

Majerana porwala mi gdzies pedzel do farby i nie mam czym sobie lba zrobic:crazy:.

Hej, ja tez niewyspana, zazwyczaj wstaje kolo 10-11, a dzis musialam wstac wczesniej. Ja to jestem typowy nocny marek, zazwyczaj siedze do 1-2 w nocy, ale pozniej do poludnia nie funkcjonuje.

Majerana porwala mi gdzies pedzel do farby i nie mam czym sobie lba zrobic:crazy:.

ja tez jestem nocny marek ale Kacper nie daje mi tak długo spac :))

hmmm a co to jest lba??:confused:

reklama
hehehe dokladnie, sorki, z przyzwyczajenia do niemieckiej klawiatury nie pisze polskich liter:-p, sorki.

Do góry