reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Oj coś dziewczyny coraz mniej odwiedzacie BB,pustki straszne sie tu robią.

Ja po dentyście,było ok nic nie bolało.
No bolało serce jak musiałam zapłacić 300zł za wyleczenie zęba :-D:-D:-D:-D
A jak wróciłam do domu to Oliwka rzuciłą mi się na szyję tak sie za mna steskniła przez te 3godzinki co mnie nie było.Miłe to było.:-)

reklama
My mieliśmy dzisiaj gości....
Trójka dzieciaków biegających po całym mieszkaniu nieźle wykańcza...

Agnes ja ostatnio też sporo wydałam na dentyste... Strasznie drogie te usługi:szok:

Pozdrawiam całą reszte....

Ciekawe jak tam biedny Mirek?​

a my właśnie wróciliśmy ze szpitala - Mirek miał zapalenie płuc, krtani ( tchawicy), ucha itp
porażka - teraz leczymy się dalej w domu
a zaczęło się od gardła , i oskrzeli - po protu antybiotyk Klacid nie zadziałał - ale widocznie to jakiś dziwny szczep chorobowy - bo w szpitalu sporo było dzieci z takim przebiegiem jak my

będę do was zaglądać - siedzę z młodym na zwolnieniu do 20 marca
w piątek jedziemy do szpitala na pobranie krwi - Mirek miał b. wysokie OB bo 95/120 i białko CRP 8,7 i Leuk 17,5 tys. - oby wyniki w piątek były niższe
pa - dziewczęta

Witam wszystkie mamusie z Wrocławia. Od jakiegoś czasu chciała bym zostać opiekunką do dziecka, niestety nie mam doświadczenia, chciała bym je zdobyć pomagając nieodpłatnie w opiece nad dzieckiem którejś z was, mieszkam w okolicy ronda na Powstańców Sląskich wiec najchetniej w tej okolicy. Ja zdobędę trochę doświadczenia a przy okazji dotrzymam towarzystwa i pomogę przy dziecku. Mam 20 lat i jestem wesołą odpowiedzialną niepalącą kobietką, mam nadzieje ze znajdzie sie jakas dobra dusza która mi pomoże.

a my właśnie wróciliśmy ze szpitala - Mirek miał zapalenie płuc, krtani ( tchawicy), ucha itp
porażka - teraz leczymy się dalej w domu
a zaczęło się od gardła , i oskrzeli - po protu antybiotyk Klacid nie zadziałał - ale widocznie to jakiś dziwny szczep chorobowy - bo w szpitalu sporo było dzieci z takim przebiegiem jak my

będę do was zaglądać - siedzę z młodym na zwolnieniu do 20 marca
w piątek jedziemy do szpitala na pobranie krwi - Mirek miał b. wysokie OB bo 95/120 i białko CRP 8,7 i Leuk 17,5 tys. - oby wyniki w piątek były niższe
pa - dziewczęta

Oj, to porządnie wzięło Mireczka! Najważniejsze, że już trochę lepiej skoro Was ze szpitala wypuścili.
A moja Iza też wciąż chora. Brzuch nie odpuszcza, dziś robimy wyniki moczu i zobaczymy, co z tym zapalaniem.
Coś ostatnio dużo dolegliwości mają te nasze wrocławskie dzieciaczki. Miejmy nadzieję, że to się wkrótce zmieni i wszystkie będą zdrowiutkie i wesolutkie!

Moja Zu już przed 13tą zażądała położenia do łóżka:szok::szok::szok: Nie zjadła obiadu tylko kazała się położyć spać:szok: Normalna pora na spanie to u nas 14.
Ciekwe ile pośpi z pustym brzuszkiem.​

Gosiek dobrze że Wy już w domu. Szybciej siły Mirek nabierze. Zdróweczka Wam życzę. No i kciuki co by wyniki dobrze wyszły.

Bella dla Izuni też dużo zdróweczka. I też pomyślnych wyników badań. Daj znać jak już będziecie coś wiedzieli.​

Słuchajcie dziewczyny dostałąm własnie na e-mail wiadomość o pomoc.14 mies dziewczynka przezyła z pożaru,ma spaloną poowę twarzy, kości czaszki nie ma itp.Rodziców nie stać na operację bo stracili cały dobytek w pożaż,nic nie mają.
Podajcie mi swoje e-maile ,za każdy wysłąny e-mail z tą informacją płaćą sponsorzy 3gr,wiem to mało ale jak każdy wyśle to do swoich znajomych to jakaśsuma się uzbiera.To nie bujda bo w e0mailu jest zdjęcie tej dziewczynki,jak zobaczyłąm to zdjęcie to aż łzy mi stanęły w oczach.

reklama
Kurcze - już nie wiem co robić - mój Mirek dostał gorączki 38 stopni - czy znowu coś mu się rozwija ??? jutro jedziemy do szpitala to powiem co i jak - a na razie staram się nie wpadać w panikę - w końcu bierze antybiotyk ( ale nie ten co w szpitalu)

Do góry