reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

świetnie - gratulacje dla Oliwki - mój Mirek załapał jak miał 2 latka

a ja kupiłam opiekacz 3 w 1 - i już robi lam gofry - pierwsze 2 do bani - ale reszta to już ful wypas

reklama
Zdjęcia z wyjazdu
  • Wieliczka
  • 1716358050.jpg
  • Rabka
  • 1736498050.jpg
  • Zakopane
  • 1721418050.jpg
  • 1723528050.jpg

• 1730228050.jpg
  • koleżanka
  • 1725278050.jpg
  • 1728358050.jpg
    1727068050.jpg
  • Skansen kolejowy - koło Rabki
  • 1732398050.jpg
  • 1734288050.jpg

Witam serdecznie!!!
U nas ok wszyscy zdrowi to najwazniejsze , na temat żłobak się nie nwypowiadam byłam u pani kierownik gadałysmy godz i :-(

Gratulacje dla Oliwki mój cos nie może załapać , za to zaczyna pierwsze swoje zdania mówić :tak:

Gosia widac że wyjazd super !!!

pozdrowienia i całuski dla wszystkich

kadia powidz co jest nie tak z tym żłobkiem??????
chciałabym wiedzieć,bo mma zamiar tam Oliwke posłać więc prosze napisz czego sie dowiedziałaś :tak::tak::tak::tak::tak:
czekam na informacje od Ciebie :-)

Cześć dziewczyny!
Rzeczywiście pustki na forum, ale to pewnie przez pogodę, ostatnie dni były bardzo ładne, ja wprawdzie odzwyczaiłam się od spacerów, bo wyręcza mnie babcia ostatnio, a ja albo porządki, albo padam ze zmęczenia po nie przespanych nocach:-)
Babcia przyswaja się do małej, bo już nie długo będzie ją pilnować, a ja do pracy:-(
Przygotowujemy też pokój dla babci, bo będzie mieszkać z nami, a jej mieszkanie pójdzie pod wynajem.
Agnes gratulacje dla Oliwki, zuch dziewczyna, ciekawe jak u nas będzie wyglądała batalia z odzwyczajaniem od pampersów, ale, to jeszcze trochę, jak na razie przydałoby się ja przyzwyczaić do spania w łóżeczku:confused:
gosiek zdjęcia super:-)
Uciekam, bo mała marudzi i trzeba ja wykapać:tak:

gabi to mała gdzie teraz spi?jak nie w łóżeczku????

Moja Oliwka od samego początku była kładziona w łóżeczku i spał tylko tam,potem nie miałm żadnych problemów aby odzwyczajać :tak::tak::tak:

a kiedy konkretnie wracasz do pracy?
a babcia ile ma lat?podoła obowiązkom???

reklama
dziewczyny czy któras z was może sie orientuje gdzie mozna byłoby chodzić na aerobic ale żeby nie było za drogo?????

Do góry