reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

irmaa jeszzce póxniej ???no co Ty :baffled:
kłade ją do łóżka o 21.00a zasypia różnie 21.30-22.00
wczoraj zasnęła przed22.00,to nie jest wczesnie.
ale ona spała mi ładnie od paru dni mi robie takie pobudki :eek::eek::eek:
to wszystko minie też tak miałam dasz rade /szybko się jasno robi to też może być dlatego
u dentysty było ok,nic nie bolało,w ogóle nic nie czułam,takze spoko :tak::tak::tak:

ale słuchajcie ale sobie narobiłam.
byłam na tej solarce [przed dentystą,poszłam na 10min na brazujące.wszystko ok, a jak wracałam koło 19.00 wszystko piecze,nie mogę sie dotknąć.
ja sie rozbieram a tam zywy ogień,wygladam jka smazony kurczak :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
cała jestem obolała,jak ja mmam dzis spać jak wsystko mnie piecze? :-(
nigdy po 10min tak mnie nie zjarało a dziś,nie wiem co jest tego przyczyna :no::no::no:
już się wybalsamowałam,zaraz znowu to zrobię,ony tylko mi skura nie zeszła:crazy:
zaws ze sie pytaj kiedy lampy był wymieniane bo jak mieśiąc temu to wtedy idziesz na mniej minut bo ja też się kiedyś tak załatwiłam a opalenizna raczej spalenizna:-D:-Dpokazóje się do piero po 4godzin :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:a ja dziś poszłam z corcią do kina na potwory kontra obcy tak sobie było wgród że dziecko było zachwycone :-)

reklama
Hej, dopiero odkrylam to forum, ja jestem z pod Wroclawia a dokladnie z Olesnicy, jestem mama 3,5 letniego Kubusia i 5 miesiecznej Lilly. Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

A ja się dziś wreszcie wyspałam :tak::tak::tak::tak: nie miał mnie kto budzic w nocy bo Oliwka u babci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wczoraj oglądałam z M horrorek "Krwawe Walentynki" dosyć fajny.
Kurcze wstaje i nie wierzę słóńce świeci,zapowiada się ładna pogoda,mam nadzieję że wreszcie nadejdzie to ocieplenie i będzie w końcu to lato:-)

Miłej niedzieli wszystkim życzę.:-)

arlena mam takie pytanko po co Ci dwa suwaczki ciążowe??????

a jak Ty sie w ogóle czujesz?znasz już płeć?????
masz już brzuszek widoczny?:-)

reklama
arlena nie zauwazyłas ze od paru dni tylko my dwie piszemy praktycznie na tym forum :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:???????

ja sie dziś wreszcie wyspałam.Oliwka spałą calutka noc u babci tez nie było problemu.i chyba wiem o co chodziło z jje nocnym wstawaniem,w pokoju było za duszno i sie budziła,tak podejrzewam.dziś w nocy obudziłam się o 3.00 w nocy i było strasznie duszno i zostawiłam uchylone okno do samego rana i Oliwka spała do 8.00 rano nie budząc się a powietrze było fajniusie w pokoju.to może przez to :rofl2:

a Oliwka od wczoraj zajada się arbuzem,najwidoczniej jej posmakował i bardzo dobrze,przynajmniej jakaś odmiana :tak::tak::tak::tak::tak::-)

Do góry