reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

a ja lada moment rodzę, więc trzymajcie kciuki :-)

woow to już :szok:
Kochana trzymaj się i jak najszybszego i bezbolesnego porodu :-) I będzie jak mój Kacperczak z października :-D A gdzie planujesz rodzić? Ja zostaje przy "swojej" Dyrekcyjnej.

A swoją drogą to chyba zabiorę się za pakowanie torby do szpitala na wszelki wypadek. Zaczynają się u mnie przeboje jak w poprzedniej ciąży i boje się że wkrótce znów wyląduje na patologii...:-(

reklama
a ja lada moment rodzę, więc trzymajcie kciuki :-)
Kciuki zaciśnięte:-)
woow to już :szok:
Kochana trzymaj się i jak najszybszego i bezbolesnego porodu :-) I będzie jak mój Kacperczak z października :-D A gdzie planujesz rodzić? Ja zostaje przy "swojej" Dyrekcyjnej.

A swoją drogą to chyba zabiorę się za pakowanie torby do szpitala na wszelki wypadek. Zaczynają się u mnie przeboje jak w poprzedniej ciąży i boje się że wkrótce znów wyląduje na patologii...:-(
Ojj trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:tak:

U mnie na razie wszystko ok. Czekam do wtorkowej wizyty i zobaczymy co mi gin powie Najlepsze jest to że mam leżeć przy dwulatku :-D.

Hej dziewczyny!!!!

może mnie jeszcze pamiętacie;-)

Ja też żyję ale u mnie się tyle ostatnio działo i dzieje że nie miałam kiedy nawet pisać

jak tam dzieciaczki w przedszkolu mój ok , myślałam że będzie gorzej i płakał całe 2 dni

Ulisia trzymam kciuki ja też rodziłam w Trzebnicy

pozdrowienia dla Was i dzieciaczków

Kadia u Nas ok. ale choroba goni chorobe, w ostatnia przedostatnią niedziele pojechaliśmy do teściów ( na zaproszenie po pomidorki) a oni wybyli. a ze pogoda była okropna to nam mlody przemarzł bo zasnął :-( i znowu katar i czerwone gardło i ból ucha, ah ta jesień...

No to wam teściowie niespodziankę zrobili...

U nas też choróbska na porządku dziennym. Średnia Kacpra w przedszkolu to 4 dni w przedszkolu i 1,5 tygodnia w domu :-(

Młody zrobił mi dziś w przedszkolu numer stulecia. Zwiał mi, zanim zdążyłam go złapać do przedszkola do grupy i musiałam go ściągać żeby go rozebrać. Po czym jak już udało mi się go rozebrać ( zaznaczę że robiłam to w biegu) to on biegiem do swojej grupy i rzucił się w ramiona swojej pani i zaczął się do niej tulić. Na mnie nawet nie spojrzał. :baffled: I teraz siedzę i myślę i dobijają mnie wyrzuty sumienia, że ostatnio jestem chyba dla niego za ostra i tylko bez przerwy go strofuję.:-(

reklama
Marma nie dołuj się, hormony robią swoje a nasze maleństwa to istne aniołki :-) jak śpią :-)
ja mojego ostatnio na płacz biorę :-) dla odmiany to ja płaczę :-) jak broi...i mowie mu, że mi smutno bo on mnie nie słucha np. powiem, że mnie zdziwiło jak go zaprowadziłam za którymś razem i płakał, to że bez większych scen ( co prawda szlochając) poszedł na ręce do pani, jak zostawał z teściową były to istne sceny dramatu. ona go ciągnęłą on kurczowo się mnie trzymał aż bałam sie, że przedszkole to będzie gehenna.
nasz średnia to pierwsze 3 dni potem 2 tygodnie w domu , teraz 7 dni i juz od czwartku znowu w domu :/

Do góry