reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Ja też nie przepadam, strach na ulice wyjść bo przysłowiowa cegłówka może zabić, i do tego ten ból głowy, przy takim wietrze czuje sie jak bym pół litra sama wypiła, zakręcona jak słoik na zimę :-(
a to tak na miły początek dnia bo bardzo mnie to rozśmieszyło:
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A, co się stało?
- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy.

Ja też nie przepadam, strach na ulice wyjść bo przysłowiowa cegłówka może zabić, i do tego ten ból głowy, przy takim wietrze czuje sie jak bym pół litra sama wypiła, zakręcona jak słoik na zimę :-(
a to tak na miły początek dnia bo bardzo mnie to rozśmieszyło:
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A, co się stało?
- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy.

hehe dobre;)

Rzeczywiście wietrzysko, jak wyszłam na dwór miałam wrażenie, że mi wszystkie włosy z głowy pofrunęły. Na szczęście dach jeszcze się trzyma i samochód też jest cały, a od poniedziałku ma być ładniej i cieplej.

Rzeczywiście wietrzysko, jak wyszłam na dwór miałam wrażenie, że mi wszystkie włosy z głowy pofrunęły. Na szczęście dach jeszcze się trzyma i samochód też jest cały, a od poniedziałku ma być ładniej i cieplej.

Mam nadzieję my właśnie wróciliśmy ze spaceru...masakra tak wieje..jakoś zimno:(

reklama
Do góry