reklama
dragonfly.ks
Fanka BB :)

Dragonfly :-) mój Misiek ma już 4 lata za miesiąc, niestety na drugi brzuszek w obecnej sytuacji nie mamowy :-(
dla tego tak bardzo cieszą mnie inne brzuszki :-)
Moja Julcia to pierwsze urodzinki 29-tego będzie miała :-)
Cześć dziewczyny
Wpadłam się przywitać i powiedzieć że mój Przemuś jest już ze mną i to w domku
Urodziłam w sobotę na dyrekcyjnej jako jedna z ostatnich bo od poniedziałku już zamknęli szpital. Jestem bardzo zadowolona. Z Przemciem już wczoraj byliśmy w domku a dziś się aklimatyzujemy
buziaki dal bb cioć 
Urodziłam w sobotę na dyrekcyjnej jako jedna z ostatnich bo od poniedziałku już zamknęli szpital. Jestem bardzo zadowolona. Z Przemciem już wczoraj byliśmy w domku a dziś się aklimatyzujemy
cześć dziewczyny![]()
wpadłam się przywitać i powiedzieć że mój przemuś jest już ze mną i to w domku
urodziłam w sobotę na dyrekcyjnej jako jedna z ostatnich bo od poniedziałku już zamknęli szpital. Jestem bardzo zadowolona. Z przemciem już wczoraj byliśmy w domku a dziś się aklimatyzujemybuziaki dal bb cioć
![]()
gratulacje:-) super ze juz po:-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Cześć dziewczyny![]()
Urodziłam w sobotę na dyrekcyjnej jako jedna z ostatnich bo od poniedziałku już zamknęli szpital. Jestem bardzo zadowolona. Z Przemciem już wczoraj byliśmy w domku a dziś się aklimatyzujemybuziaki dal bb cioć
![]()
Kochana ogromne gratulacje...

A Ty jak się czujesz??
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dragonfly :-) mój Misiek ma już 4 lata za miesiąc, niestety na drugi brzuszek w obecnej sytuacji nie mamowy :-(
dla tego tak bardzo cieszą mnie inne brzuszki :-)
Felidae jak byś była zainteresowana to koleżanka ma do wynajęcia mieszkanko koło Długiej
No to teraz dużo zdrówka życzymy :-) i pięknej pogody na spacerki Marma :-)
P.S. czekamy na decyzje "właściciela" i chcemy sprawdzić jaki kredyt udało by sie nam wziąć...:-) może kupimy sobie jakieś ciuteńkie gniazdko :-) małe ciasne ale własne jak to się mówi :-)
P.S. czekamy na decyzje "właściciela" i chcemy sprawdzić jaki kredyt udało by sie nam wziąć...:-) może kupimy sobie jakieś ciuteńkie gniazdko :-) małe ciasne ale własne jak to się mówi :-)
Ostatnia edycja:
zawsze lepiej placic na swoje niz komus do kieszeni..zwlaszcza ze rata kredytu jest prawie taka sama jak wynajem..no chyba ze macie niskie koszta za wynajmowane..ale jednak lepsze wlasne:-) powodzenia z kredytem..a moze zalapiecie sie na kredyt "rodzina na swoim" podobno juz koncowka tego programu jest.No to teraz dużo zdrówka życzymy :-) i pięknej pogody na spacerki Marma :-)
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Witajcie. Pisałam wam o chorobie babci. Niestety zmarła dzisiaj. Nie będzie mnie pewnie kilka dni. Pozdrawiam wszystkie