reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Dragonfly :-) mój Misiek ma już 4 lata za miesiąc, niestety na drugi brzuszek w obecnej sytuacji nie mamowy :-(
dla tego tak bardzo cieszą mnie inne brzuszki :-)

reklama
Cześć dziewczyny :)

Wpadłam się przywitać i powiedzieć że mój Przemuś jest już ze mną i to w domku :)
Urodziłam w sobotę na dyrekcyjnej jako jedna z ostatnich bo od poniedziałku już zamknęli szpital. Jestem bardzo zadowolona. Z Przemciem już wczoraj byliśmy w domku a dziś się aklimatyzujemy :) buziaki dal bb cioć :)

cześć dziewczyny :)

wpadłam się przywitać i powiedzieć że mój przemuś jest już ze mną i to w domku :)
urodziłam w sobotę na dyrekcyjnej jako jedna z ostatnich bo od poniedziałku już zamknęli szpital. Jestem bardzo zadowolona. Z przemciem już wczoraj byliśmy w domku a dziś się aklimatyzujemy :) buziaki dal bb cioć :)

gratulacje:-) super ze juz po:-)

Cześć dziewczyny :)

Wpadłam się przywitać i powiedzieć że mój Przemuś jest już ze mną i to w domku :)
Urodziłam w sobotę na dyrekcyjnej jako jedna z ostatnich bo od poniedziałku już zamknęli szpital. Jestem bardzo zadowolona. Z Przemciem już wczoraj byliśmy w domku a dziś się aklimatyzujemy :) buziaki dal bb cioć :)

Kochana ogromne gratulacje...

A Ty jak się czujesz??

No to teraz dużo zdrówka życzymy :-) i pięknej pogody na spacerki Marma :-)
P.S. czekamy na decyzje "właściciela" i chcemy sprawdzić jaki kredyt udało by sie nam wziąć...:-) może kupimy sobie jakieś ciuteńkie gniazdko :-) małe ciasne ale własne jak to się mówi :-)

Ostatnia edycja:
No to teraz dużo zdrówka życzymy :-) i pięknej pogody na spacerki Marma :-)
P.S. czekamy na decyzje "właściciela" i chcemy sprawdzić jaki kredyt udało by sie nam wziąć...:-) może kupimy sobie jakieś ciuteńkie gniazdko :-) małe ciasne ale własne jak to się mówi :-)
zawsze lepiej placic na swoje niz komus do kieszeni..zwlaszcza ze rata kredytu jest prawie taka sama jak wynajem..no chyba ze macie niskie koszta za wynajmowane..ale jednak lepsze wlasne:-) powodzenia z kredytem..a moze zalapiecie sie na kredyt "rodzina na swoim" podobno juz koncowka tego programu jest.

reklama
Do góry