reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cześć dziewczyny.
Wklejam wam zdjęcia tego co już zrobilismy.To częściowo pokoik Emisi. Ta ścianę malowalismy z Pawłem i jeszcze będą tam naklejone naklejki z leśnymi zwierzatkami i królewna Sniezka. No i oczywiście kołyska jaką zakupilismy. Resztę pokazę jak już skonczymy wszystko

reklama
Cześć dziewczyny.
Wklejam wam zdjęcia tego co już zrobilismy.To częściowo pokoik Emisi. Ta ścianę malowalismy z Pawłem i jeszcze będą tam naklejone naklejki z leśnymi zwierzatkami i królewna Sniezka. No i oczywiście kołyska jaką zakupilismy. Resztę pokazę jak już skonczymy wszystko

ale rewelacja;)

Wisieńka pokój słodki , pewnie maleństwo będzie tam się czuło dobrze

Felidae Sarbinowo jest super , wiec pewnie tam wypoczniecie , życzę Wam udanego wyjazdu i super pogody!!!!

Felidae my też jedziemy w tym roku do Sarbinowa, ale pod koniec lipca. Nie wiem jak się sprawdzi jako miejscowość "rodzinna". W tamtym roku byliśmy w miejscowości o nazwie Karwia i byli tam tylko rodzice z dziećmi, plaże puste, zero kamieni przy brzegu...rewelacja, ale tylko dla rodzin, bo w innym przypadku grozi nuda:)

no tutaj będzie gdzie kasę wydać:-), nie jest to aż tak bardzo duża miejscowość , ale zupełnie sympatyczna i kasę można zostawić a szczególnie z dziećmi;-)

dragonfly.ks
Odpowiadam Ci tutaj, żeby na szpitalach nie ciągnąć offtopicu...
Z tym zimnem to może raczej obawa o śnieżyce? Tylko spokojnie, a będzie dobrze.
Wklejałam link na temat o imprezach okolicznościowych, oni sie tam ogłaszają też z wynajmem sali, niby 90 zł przy założeniu, że wesele jest na 100 osób.
w tak krótkim czasie faktycznie może być kłopot z salą, ale tylko tymi obleganymi przy jakichś hotelach. Mam nadzieję, że jak sie oswoisz z tematem to będzie Ci lepiej :-) a może ślub na wiosnę :> ? hi hi a co ..
To WY decydujecie :-) pozdrawiam Aga W.

reklama
Dziewczynki jakby któraś z Was potrzeboiwała przewijaka mam do odsprzedania nowy:)

U nas dzisiaj goraco ale w nocy burze masakryczne były;(

Do góry