reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Gie-oska przepraszam ale niestety niemam namiaru na dentyste dla dzieci :zawstydzona/y:
myslalam ze kuzynka bedzie miala jakiegos dobrego den. dla dzieciaczkow ale ona bardziej w kierunku chirurgow stomatologow ;-)
mam nadzieje ze znajdziesz kogos dobrego! powodzenia!

WITAM,

Jeżeli chodzi o dobrego dentystę bo ja też należę do cykorów:tak: to polecam dr Pużuńskiego z Rękodzielniczej leczy bez bólu w 100%%%

A tak wogóle to jestem tutaj nowa:-D Mam córeczkę Zuzannę 5 miesięczną:-) i jestem z Wrocławia.

Drogie mamy mam do Was takie zapytanie, jak zachowywały się Wasze dzieci kiedy zaczynały ząbkować???
Zuzia od ponad tygodnia gorzej sypia. Śpi do 24-01 po czym czym zaczyna się wiercić, kręcić aż do wybudzenia. Po czym trudno jej zasnąć jak już zaśnie to po chwili zaczyna się znowu wiercić, kręcić i tak w kółko. Pomaga troszkę spanie w naszym łóżku przy cycusiu, ale nie chcemy się przyzwyczajać:happy2: Podałam na noc Nurofen ale niewie zdziałał wiec nie ma sensu się faszerować, żele mam wrażenie że wogóle nie pomagają. Kochane mamusie jak było z pierwszymi ząbkami u Waszych pociech i co im pomagało?

Agnieszka witaj na forum :-)
niestety prawda jest przykra ale zele na zabkowanie niestety nie dzialaja :no:
moja poprostu sie wsciekala i gryzla wszystko co miala pod reka... miala takie ataki bolu tez w nocy i wtedy budzila sie z wrzaskiem...
ja uzywalam dentonox ale w kropelkach (w polsce chyba dostepny jest tylko w zelu niestety zel jest mniej wydajny) nawet dzialal ale juz przy tych wiekszych zebach (4 i teraz jestesmy na etapie 5) juz nie daje rady :-(
ja nigdy nie dawalam Malej zadnego nurofenu, panadoli itp. tylko paracetamol (hasco paracetamol) ale uwazam ze nie ma co przesadzac i tylko jak juz jest bardzo zle to mozna dac..

zycze powodzenia! dacie rade :-)

Najgorsze są noce bo widzę jak Zuzia się męczy, a my razem z nią. W dzień jakoś tak bardzo dotkliwie nie odczuwa, a może jest bardziej zabawiona i nie skupia się na niedogodnościach ząbkowania, pod wieczór jak jest bardzo niespokojna to podaję Viborcol niestety w nocy nie działa. Ja do tej pory byłam przekonana że dzieci najbardziej odczuwają ból przy ząbkowaniu dopiero od 4 , a pierwsze ząbki bez większego echa. No cóż damy radę!!!:-)

Witam wszystkie mamy. Jestem tu nowa i chciałabym do was dołączyć.
Kilka słów o mnie:
Mam na imię Gośka w maju skończyłam 18 lat. Mam córeczkę Zuzię ma rok 3 miesiące i prawie 4 tygodnie:) Mała już chodzi sama ale długo miała z tym problem. Ja uczę się zaocznie w LO. Mieszkam w Prusicach jakieś 30 km od Wrocławia kierunek Poznań z narzeczonym, z którym jestem już ponad dwa lata:) No to na razie na tyle w skrócie:)

reklama
[h=6][/h]
Niech Nowy 2012 Rok pozwoli z ufnością spojrzec w przyszłośc. Niech doda odwagi w pokonywaniu trudności dnia codziennego. Niech odkryje nowe nadzieje oraz spełni wszystkie marzenia. Niech będzie rokiem spokoju. Rokiem satysfakcji i sukcesów...

Witam nowe mamusie:):):)

transparent.gif

Do góry