Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, moze to dziwnie za brzmi, ale jakos sie nie moge odnalesc na marcowkach. Duzo dziewczyn tam strasznie jest, mnostwo pisza, i jakos tak dziwnie mi tam. Ja ogolnie teraz czuje sie lepiej ale na poczatku bylo paskudnie. Dzis po raz pierwszy mialam energie zeby dom posprzatac i az mi milo sie w nim siedzi, a wczesniej tylko bym spala i siedziala i nic nie robila. Fajnie ze do nas dolaczylas, bo nie wiele nas tu jest.anetka z tego co mowila w samym chicago (centrum polakowa) a ja daleeeko na polnocy, piec minut od granicy z wisconsin, ooh,m jesli wiesz gdzie Gurnee jest i Six Flags to ja jeszcze jakies 25 minut na polnocny zachod od tego miejsca![]()
owIrene wogole jak masz na imie? Ja Dorota jestem, moze to dziwnie za brzmi, ale jakos sie nie moge odnalesc na marcowkach. Duzo dziewczyn tam strasznie jest, mnostwo pisza, i jakos tak dziwnie mi tam. Ja ogolnie teraz czuje sie lepiej ale na poczatku bylo paskudnie. Dzis po raz pierwszy mialam energie zeby dom posprzatac i az mi milo sie w nim siedzi, a wczesniej tylko bym spala i siedziala i nic nie robila. Fajnie ze do nas dolaczylas, bo nie wiele nas tu jest.
no wlasnie napisalam ze okolo 25 minut na polnocny zachod od Gurnee:-)Wiem gdzie to jest.Ja jezdzilam tam na zakupy outlety. Mieszkasz gdzies w poblizu?

. Doszli do wniosku, ze nie ma co tu siedziec i tylko wydawac a nie dokladac i postanowili wrocic. Fakt, ze w Polsce jest dobrze, jak sie ma kase, trzeba tez miec dobra koncepcje na jakis biznes:-

. Zycze CI tego kochana z calego serca, bo nie ma to jak bezstresowy porod.:-):-):-)