reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wama nie zazdroszcze tej zgagi:-(:-( A czujesz sie tak sama jak za pierwsza ciaza, czy teraz jest inaczej?
Pawimi a dlugo pracuje u Ciebie ta niania? Jesli juz jakis czas to bedzie jej glupio zostawic Cie "na lodzie" Moze tak z dnia na dzien nie zrezygnuje, bo pewnie tak szybko nie znajdzie pracy.

reklama
Kasiu a co u ciebie? wy jestescie w polsce czy w stanach teraz? bo sie pogubilam?
jak tam Natalcia rosnie?

u nas taaak cieplo blah.. ochlodze sie troche w domku, posprzatam, wyprysznicuje sie i dalej w droge :D ach jak dobrze ze jutro jeszcze mam wolne :D zaraz lepiej sie czlowiek czuje z taka mysla :D
moze na jakiegos zakupka bym wpadla malego.. jakas bluzeczke czy cos zakupila ;]
dzis oficjalnie zostalam Youth MInister u nas w parafii i mam zaczac 21go trzymajcie za mnie kciuki :D

Pawimi a dlugo pracuje u Ciebie ta niania? Jesli juz jakis czas to bedzie jej glupio zostawic Cie "na lodzie" Moze tak z dnia na dzien nie zrezygnuje, bo pewnie tak szybko nie znajdzie pracy.
dosc dlugo bo od trzeciego miesiaca zycia Vincenta, czyli w sumie od poczatku. U nas dobre nianki to teraz chodliwy towar bo masa Polek wyjechala albo zyczy sobie takie stawki ze szok:szok:

Kasiek te zgagi sa faktycznie czasami nie do wytrzymania. Z Patem czulam sie duzo lepiej, mialam mnostwo energii i swietne samopoczucie. Teraz to taka ciepla klucha ze mnie. Ta ciaza zaczela sie zupelnie inaczej od mojej pierwszej.

Wama Wama! :D pytalam ale pewnie nie zauwazylas.. wiem by za bardzo psiaka nie rozpieszczac jak go przyniesiemy do domu.. tzn by nie poswiecac mu wiecej uwagi niz naszej goldence.. zeby wiedzial gdzie jest w hierarchii tak? ale jak zachowac ten balans bo nie chce by sie czul opuszczony czy odizolowany itd.. prawda jets taka ze jakbym mogla to bym go zasciskala i zacalowala na amen :D

jak tam wieczorek wam mija dziewczyny?

no hej....zmeczona jestem, siedzialam dzis dluzej w pracy bo musze sie na jutro przygotowac. A teraz maz konczy grillowac piersi z kurczaka bo salate zrobilam, taka lekka kolacyjke :-) Maly spi, najstarszy chyba jakis homework robi, sredni juz tez po kapieli w lozku cos tam czyta ale chce zeby jeszcze zszedl na odrobinke salaty. No i tak, nic specjalnego sie nie dzieje. Cieplutko u nas dzis bylo. Fajnie, letnio, wysoka temperaturka, wogole nie czuje ze zimsko sie niby zbliza. W Polsce juz bardzo zimno maja a ja tu latem sie rozkoszuje hehe.

na slasku chociaz mama i znajomi mowia ze jeszcze cieplo!

u nas jeszcze do zimy to chyba daleko :)) bo goracooo i parno nawet czasami :)

ja jeszcze podjechalam sobie do sklepu po RedBullka bo mam sporo rzecyz do zrobienia wiec chce posiedziec dluzej i nie usnac:D
jeszcze przyszykuje paste rybna i moze szybciutka kolacyjke :D
aj a jutro jeszcze wolne ajjjj uwielbiam wolne :D

Wama Wama! :D pytalam ale pewnie nie zauwazylas.. wiem by za bardzo psiaka nie rozpieszczac jak go przyniesiemy do domu.. tzn by nie poswiecac mu wiecej uwagi niz naszej goldence.. zeby wiedzial gdzie jest w hierarchii tak? ale jak zachowac ten balans bo nie chce by sie czul opuszczony czy odizolowany itd.. prawda jets taka ze jakbym mogla to bym go zasciskala i zacalowala na amen :D

Domiska starajcie zachowywac sie jak najbardziej normalnie, po za tym piesek moze czuc sie nieswojo przez dzien lub dwa i wtedy najlepiej dac mu jak najwiecej spokoju, zeby sobie wszystko obwachal i poznal. Jesli nie chcesz psa w sypialniach odrazu zakaz mu tam wchodzic za kazdym razem jak ebdzie probowal. Dobrze by bylo zeby wasza goldenka byla wybiegana przed poznaniem nowego szczenieca, bo jak bedzie zmeczona to nizsze ryzyko ze zle go przywita, w koncu to jej krolestwo :)

Domiska my w Stanach. Nie wiem kiedy wybierzemy sie do Polski:-(:-( Ja 21 wrzesnia zdaje egzamin na obywatelstwo, potem (jak zdam) mna mezulka bede skladac papiery i dopiero jak on dostanie to pomyslimy o uropie w Polsce. Babcia jest bardzo stesniona za wnusia, wiec trzeba odwiedzic rodzinke:-):-)
Pawimi to jak dlugo pracuje to moze powiedz jej wczesniej niech sobie dziewczyna juz szuka. Ile kosztu niania za godzine u Was? Moja sasiadka znalazla za 8$ na godzine (tak placa Polki), amerykanki od 10$ do 20$.
Wama to pewnie bedzie dziewczynka:-D:-D:-D

reklama
Kasiek no to powodzenia w egzaminie! :)) a papiery na mezusia jakie?
hihi no babcie to najbardziej tesknia :D aj ja mojej nie widzialam zaledwie od stycznia a juz tak sie przykrzy! buuu no ale .. takie zycie :D

ja wlansie wyszlam z wanny i co? tak goraco bylo w lazience ze wyszlm spod prysznica i spowrotem mam wrazenie ze mokram :Djeszcze wlosy suszylam bleh tak mi goraco

i jutro powrot do pracy buuuuu a ja nie chce!!!!!!!!!! no ale tyle co do niedzieli i znowu wolne wiec moze jakos przetrzymam?:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry