reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wama kochana faktycznie dziewczyny zapisuja forum :D ale widac ze im wesolo wiec niech pisza :-)
meza oj podesle ci ale pewnie bys go szybciej odsylala niz myslisz czasami tez potrafi zajsc za skorke.. no ale co sie dziwic to w koncu facet :-D

choc musze przyznac i sprzata i gotuje :tak:

Co do psiaczka to raczej wezmiemy suczke, bo wszyscy doradzaja suczke - ale zobaczymy jutro jak zajedziemy do tej babki poogladac psiaki i moze na jakiegos sie zdecydujemy :-) juz sie nie moge doczekac!:))

pawimi ty jestes prawie tak szalona jak tak patrze jak anetka :) jakie plany na labor day??

anetka boze ty to jestes zwariowaniec:-D no wlasnie napisz cos wiecej o sobie.. ile masz lat, co porabiasz i wklej jakas swoja fotke a moze pokaz sie na nk albo fb??
co do mojego meza ano zgadza sie amerykanin :) widac hehe po malej oj widac ;]

reklama
domiska planow zadnych nie mamy, poprostu siedzimy w domciu i odpoczywamy...a szalona? hmmm...nie wiem, moze kiedys i bylam ...faktycznie byl taki krotki okres w moim zyciu w ktorym szalalam:tak: a z drugiej strony przy posiadaniu takiej wspanialej meskiej trojcy i meza na dokladke to pewnie mozna zaszalec od czasu do czasu zeby nie zwariowac:-D
Wlasnie pytalam juz kolezanke anetke zebyn sie jakas Nasza Klasa podzielila ale jej w glowie inne aspekty zyciowe byly niz takie blahostki jak dzielenie sie z nami fotkami z NK:-p :rofl2:

hehe pawimi a czy ja cie moja droga mam na nk? bo juz sama nie pamietam - jesli no to raz dwa prosze mi wyslac zaproszenie! :D

ajt ja popijam redbulla i czytam :) maz w pracy a mala dzis wyjatkowo jeszcze nie spi, a juz 11 :D ale stesknilam sie za tym lobuzem dzis wiec pozwolilam jej troche ze mna posiedziec - jeszcze do polski zadzwonimy porozmawiac z babcia i pojdzie spac ;]

Witam :)
Mam takie nietypowe pytanie troche nie na temat, jak to jest z wyjazdem do USA i zamieszkaniem? Macie obywatelstwo? Jak to wszystko zalatwic? Bardzo prosze o podanie ciekawych linkow zwiazanych ze Stanami, przepraszam za off topic...

Sheena84 to dosc ciezkie pytanie. Po krotcce, wiekszosc z nas przyjechala tutaj do kogos na wizach turystycznych (o ktore staralismy sie w amerykanskiej ambasadzie w PL) lub na zielonej karcie, ktora kiedys mozna bylo jeszcze wylosowac, badz mialysmy tu jakas czesc rodziny i ta rodzina zobowiazala sie do sponsorowania naszego obywatelstwa. Ogolnie "dostac" obywatelstwo nie jest tak latwo, albo wyjdziesz za maz za kogos kto je ma, albo ktos Cie zasponsoruje, o ile ta druga opcja jest jeszcze prawnie mozliwa, bo nie wiem jakie sa teraz ustawy. Mysle ze duzo informacji na ten temat uzyskasz na stronie amerykanskiej ambasady w Polsce, lub jesli znasz angielski to tutaj mozesz sobieposzukac sporo informacji. USCIS Home Page

elooo ziomaleeeeeee:-D dopiero dotaralam na bb ahhh te krzaki:-p:-D:rofl2: Bartek wariuje...z babcia dopiero z dworu wrocili....:-p Co ja wam moge powiedziec mam 24 lata no i mieszkam w USA:cool2::cool2: Domiska Twoja malutka ejst sliczna jak lalunia:tak::tak: a co tam u was zboczence moje kochane???:-p:-p

Wama no i kurde wybralismy psiaka:D mieli tylko jedna suczke i chyba 5 pieskow jakos - sliczne pieski.. i dwa z nich dosyc duze widac ze znacznie sie roznily wielkoscia od pozostalych.. jeden z nich sprzedany juz a drugi.. no to wlasnie ten ktorego wybralismy. Najpierw chcielismy brindle ale i mieli jednego ale najpierw troszke pochodzil a pozniej caly czas lezal albo spal z boku. Myslisz ze dobrze wybralismy?
ten ktorego wybralismy chodzil bawil sie z innymi itd - powiedz mi co myslisz ty moja specjalistko!!

pawimi no juz cie mam na nk :D zaraz ide poogaldac zdjecia :D

anetko dzieki za cieple slowa w kierunku mojej corci :)

aj ja mam jeszcze 2 dni wolnego! hurraaa jutro mam jechac papiery jako Youth Minister, pozniej powiedziec kilka slow do kamery bo prezesowa odchodzi.. a pozniej niby jeszcze na szkolenie do nowej firmy bleee powiem wam chyba na to szkolenie nie dojade bo tak mi sie nie chce ;)

a Wam jak wieczorek mija??

PS. Wama lobuzie odezwij sie do mnie na ggjak masz chwilke :)

reklama
A my juz niestety koniec wolnego...jutro do pracy eehhh ciekawe jak ja sie wbije w rytm regularnego chodzenia do pracy po takiej dlugiej labie...no I musze zwolnic nianke bo vincent do przedskola idzie od pazdziernika....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry