pawimi
potrojna mamusia
dzieci do spania![]()
anetka widac ze z mezem sie dlugo nie widzialas haha:-):-):-)

oj bedzie sie dzialo za te dwa tygodnie oj bedzie....moze baby sitter potrzebujesz???Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieci do spania![]()

oj bedzie sie dzialo za te dwa tygodnie oj bedzie....moze baby sitter potrzebujesz???ojj zebys wiedziala ostra jazda bez trzymankianetka widac ze z mezem sie dlugo nie widzialas haha:-):-):-)oj bedzie sie dzialo za te dwa tygodnie oj bedzie....moze baby sitter potrzebujesz???
tak glosno bedzie ze nam wszystkie krzaki w chicago powycinają

oj to bedzie potzrebna opiekunka calodobowa 24 na 24i mandaty wlepia..............daj znac to ci swoja nianke odstapie zeby Bartus sobie nie pomyslal ze to zamach hahaha

i sie jeszcze 6 raczkow dorobimyzaraz jakies towarzystwo Bartusiowi dorobicie przy tych namietnych powitaniach)))))

amndatu nie wlepią zaplace lapowke i wszystkie krzaki są moje
swietny pomysl...te wyciete tez..hihia mandatu nie wlepią zaplace lapowke i wszystkie krzaki są moje![]()
musialam isc bartka wykąpax i znowu pzry kapieli kulwa i kulwano dobra laska, to ty sie psychicznie przygotowywuj do czekajacej cie niebawem akcji a ja spadam spedzic czas z rodzinka
swietny pomysl...te wyciete tez..hihi

nie wiem czy tu dotre do rana takze jak cos to miłego kszaczenia
JA LECE W KRZACZORY MIŁEJ I UPOJNEJ NOCY

;-)
ja mysle ze Anetka bardzo zle przechodzi swoje rozstanie z mezem i trzeba kolezanke wspomoc w jej tesknotach;-) z nadzieja ze wszystko wroci do normy jak tylko jej ukochany na horyzoncie sie pojawi...Anetka200, pawimi... tak sobie czytam Wasze posty i mysle, ze macie fiksum-dyrdum...;-)
![]()