reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a my sobie siedzimy na tarasie, kawke popijamy i na jeziorko gapimy...mezulek dzis wafle belgijskie na sniadanie zafundowal, dopiero niedawno skonczyl pieczenie bo zawsze ich wiecej zrobi i do zamrazalnika wpakuje na caly tydzien. Maly spi, sredni gra na laptopie a stary telewizor u siebie oglada. A my relaksik pozniej moze do mall'a podskoczymy.

i co tam robiłaś??ciekawego?:-p

Własnie mam zamiar go dac troche do dzieci..bo zwariuje z mamuską:laugh2:
w sumie to calkiem nic ciekawego, wlasnie malz mnie opuscil i na rower pojechal a ja siedze i gadam z toba. Fajna pogoda, lekko zachmurzone, dwadziesci kilka stopeni da sie zyc:cool: Wylozylam nozyska na stol i sacze 10 kubel kawy:szok:
a masz juz namiary na przedszkole?

w sumie to calkiem nic ciekawego, wlasnie malz mnie opuscil i na rower pojechal a ja siedze i gadam z toba. Fajna pogoda, lekko zachmurzone, dwadziesci kilka stopeni da sie zyc:cool: Wylozylam nozyska na stol i sacze 10 kubel kawy:szok:
a masz juz namiary na przedszkole?
nie mam wlasnie jeszcze nie dawalm go bo ja nie pracuje tylko mój mezus;-) Dzisiaj jak siedzialam z nim w piaskowinicy tzn on siedzial ja gadalam ze swoim przez tel to byli tam starsi chłopcy a moj bartus za chwile wychodzi z piaskownicy i sie wywalil i mówi"KULWA":szok::-D:-D:-D:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry