Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i co tam robiłaś??ciekawego?no w sumie mozna to tak nazwac bo krzaki mam pod soba i dookola...masz racje, siedzialam ( i siedze nadal) w krzaczorach!!!!!!

Własnie mam zamiar go dac troche do dzieci..bo zwariuje z mamuskąa twoj Bartus chodzi gdzies do przedszkola jak jestescie tutaj w domciu?

w sumie to calkiem nic ciekawego, wlasnie malz mnie opuscil i na rower pojechal a ja siedze i gadam z toba. Fajna pogoda, lekko zachmurzone, dwadziesci kilka stopeni da sie zyci co tam robiłaś??ciekawego?
Własnie mam zamiar go dac troche do dzieci..bo zwariuje z mamuską![]()
Wylozylam nozyska na stol i sacze 10 kubel kawy
nie mam wlasnie jeszcze nie dawalm go bo ja nie pracuje tylko mój mezus;-) Dzisiaj jak siedzialam z nim w piaskowinicy tzn on siedzial ja gadalam ze swoim przez tel to byli tam starsi chłopcy a moj bartus za chwile wychodzi z piaskownicy i sie wywalil i mówi"KULWA"w sumie to calkiem nic ciekawego, wlasnie malz mnie opuscil i na rower pojechal a ja siedze i gadam z toba. Fajna pogoda, lekko zachmurzone, dwadziesci kilka stopeni da sie zycWylozylam nozyska na stol i sacze 10 kubel kawy
a masz juz namiary na przedszkole?

to sie nazywa nauka polskiego hardcorowa metoda, moj Olis tez probuje od starszego brata podlapywac co najlepsza polszczyzne...
TO BEDZIE WYCWICZONY NIEDŁUGO a co bedzie jak ja dam malego do pzredszkola to TERRORYSTĄ ZOSTANIE