reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Domiska na zielona karte. Wogle to zaczynam sie zastanawiam nad powrotem do Polski. Moj mezulek pracuje, ale obawiam sie co bedzie zima. Jak nie bedzie mial pracy to chyba nie ma sensu tu siedziec i nic nie robic. Ja nie zapracuje na caly dom, wiec moze trzeba bedzie wracac:-(:-(. Mi by bylo przykro, bo cala rodzinke mam tutaj:-(:-(, ale jak cos to sa jeszcze samoloty i mozna sie nawzajem odwiedzac. Pozyjemy zobaczymy:tak::tak::tak:

reklama
Kasia aachamm.. no to powodzenia w jego zielonej karcie- napewno mu tez bedzie tu latwiej z papierami!
Kasia nie wiem czy w Polsce bedzie wam lepiej.. szczegolnie jesli masz rodzinke tutaj.. w Polsce tez nie ma niewiadomo ilu prac dlatego ludzie wyjezdzaja na wyspy itd.. tu przynajmniej taniej itd.. ale wiadomo najwazniejsze zeby Wam sie dobrze zylo!

A gdzie reszta gromadki???

owlrene witaj, ja chyba mialam okazje Cie troszke poczytac na marcowka 2010 :) ja jestem z NY.

Pawimi a wlasnie co sie stalo z nasza nowa Anetka? cos cicho u niej ostatnio.

Kasiek ja mam taka cicha nadzieje i przeczucie, z pierwszym sie nie mylilalam wiec moze i teraz tez nie. Jesli dziewczynka to super, bo na dwojce zakoncze swoja kariere mamy :)

Domiska i jak tam czas Ci mija w oczekiwaniu na nowego czworonoga??? Mnie sie strasznie dluzylo, normalnie jakbym na porod czekala.

pawimi dobre, a moze ona poprostu raz na jakis czas sie bedzie zjawiac ale jak juz bedzie to pol forum poruszy :) ;-)...

U nas pogoda pod psem od dwoch dni, od poczatku ciazy mialam takiego lenia ze dom mi brudem zarosl, ale za to dzis jak dostalam weny tworczej to wszystko prawie wysprzatalam jak na jakies swieta... tylko teraz plecy mnie bola jak diabli.:no:

Domiska czasami to juz mnie glowa boli od tego myslenia. jak tutaj przyjezdzalam to pracy (szczegolnie dla mezczyzn) bylo oporowo. Teraz to juz tak nie wyglada kolorowo. Tutaj gdzie mieszkam nie ma zadnych zakladow, wszyscy pracuja gdzies w biurach, z ktorych coraz czesciej zwalniaja.:-(:-(:-( Jeszcze nic nie postanowione, ale trzeba tez brac i powrot pod uwage. Co do powrotow, bardzo duzo moich znajomych wyjechalo lub wlasnie sie pakuja:-(:-(:-(
Wama trzymam kciuki, aby wszytsko poszlo po Twojej mysli. Ja jak tylko zobaczylam test z kreskami to wiedzialam, ze bedzie Natalka.:tak::tak::tak:
Witam nowa mame i zapraszamy do naszego grona. napisz cos wiecej o swoich pociechach.:-D:-D:-D:-D

u nas ciag dalszy lata przez weekend ale cos czuje ze to juz koncowki :-(
Wama - oszczedzaj sie...a co tam, moje sekretarki mi kiedys powiedzialy ze okres bycia w ciazy to jedyny czas kiedy jest sie pod ochrona...i chyba mialy troche w tym racji.
Czesc Kasiek...widze ze tam u was gorzej chyba bo w moich stronach nikt nie wyjezdza, ci co mieli to juz pojechali ale to raczej z tych ktorym niepecjalnie sie tu wiodlo albo zyli tak troche na dwa fronty i nie potrafili sobie miejsca zagrzac.

reklama
owlrene witaj, ja chyba mialam okazje Cie troszke poczytac na marcowka 2010 :) ja jestem z NY.

Pawimi a wlasnie co sie stalo z nasza nowa Anetka? cos cicho u niej ostatnio.

Kasiek ja mam taka cicha nadzieje i przeczucie, z pierwszym sie nie mylilalam wiec moze i teraz tez nie. Jesli dziewczynka to super, bo na dwojce zakoncze swoja kariere mamy :)

Domiska i jak tam czas Ci mija w oczekiwaniu na nowego czworonoga??? Mnie sie strasznie dluzylo, normalnie jakbym na porod czekala.

Tak Wama,a na marcowecxzkach myslalam ze tylko ja ze stanow,co tam u Ciebie jak sie czujesz i jak mija ci ciaza,bo chyba cos ostatnio cie nie widacna marcowkach
chyba sa :) na przyklad nasza nowa anetka albo ja...

Ja dokladnie mieszkam na poludniowych przedmiesciach,a wy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry