Mój męzulek PolaczekJest Polakiem.Moi tesciowie wyjechali tu po nadszym slubie a za nimi bracia.
A twoj maz jakiej jest narodowosci?
wczesniej dałam zdjecie mojego synka na forum widzialas moze?????a jak ci w usa lepiej niz w PL??Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój męzulek PolaczekJest Polakiem.Moi tesciowie wyjechali tu po nadszym slubie a za nimi bracia.
A twoj maz jakiej jest narodowosci?
wczesniej dałam zdjecie mojego synka na forum widzialas moze?????a jak ci w usa lepiej niz w PL??Dacie radepisalam wczesnie.Napewno tu latwiej wydaje sie pieniadze ale tez i wiecej pracuje.W Polsce mielismy tez wiecej pomocy od rodzicow.Chodzi mi o opieke nad maluchami.Oprocz tego wkurza mnie to ze tu nic nie mam i szybko nie bede miala.Jestesmy na wizie studenckiej,wiec nie mozemy dostac SS.ciagle mieszkamy na rentach a ja chcialabym chodz maly koncik a swoj zeby nikt nie dyktowal jak i co mam zrobic
tylko teraz będzie wam troszke trudniej bo dzidizus się urodzi i nie bedziesz mogla pracowac....a jak u twojego meza z pracą wystarcza wam jego pensja ze tak zapytam???

az mi sie smutno zrobilo jak tak napsialas:-Szczerze nie wiem. Jak bylam w 2 miesiacu maz stracil prace bo szef zbankrutowal,przez miesiac nic nie mogl znalesc i teraz od 2 tyg pracuje,ale czeka nie dostal jeszcze.Oprocz tego mielismy prace na part time i ja tez stracilismy po 3 latach pracy.Teraz mamy nowy ale czeka mamy raz na miesiac wiec dopiero koncem miesiaca sie zobaczy na czym stoimy.wszystkie oszczednosci sie rozeszly.Jak dalej tak bedzie zwijam manatki i wracam,w Polsce zawsze potrafilam sobie poradzic.Maz bedzie musial zostac bo latwiej bedzie nas tam utrzymac niz tu.Jeszcze z malenstwem.

On kocha ten kraj a ja tamten.kazdy tęskni za swoją ojczyzną...ja jak bylam mala to ogladajac amerykanskie filmy mowilam do mamy ze tak bardzo chcialabym tam mieszkac tam, jest tak pieknie ..inny swiat pieniądze i mowilam mamie ze jak dorosner to wyjade tam i zabiore mame:-d ,ale nie jest tak jak mi sie wydawalo;-)to nie takie proste..mój mąz dobzre zarabia naszczeście ja nie musze pracowac ...[odpukac] mam nadzieje ze nigdy nie bedzie takiego dnia w ktorym bede musiala sie martwic co dac dziecku do jedzenia;-)głowa do górywiem.moj maz tez sobie nie wyobraza tego ze wyjedziemy.tymbardziej ze nasza rozlaka bylaby kilkuletnia.on nie wyobraza sobie powrotu do polski i ja do tego go nie bede zmuszac,bo potem z tego wynikaja same problemy i pretensje. Wiem bo ja nie chcialam tu jechac i wszystkie moje obawy sie sprawdzily.chyba jestem czarownica:-d:-d:-don kocha ten kraj a ja tamten.
opłaca ci się teraz wrócici do Polski widzisz tam swoją przyszłośc??bedziesz miala tam gdzie mieszkac???....nie mozesz tez z 2 storny rzuciic stanow i wracac do Polski pisalas ze masz w usa rodzine przeciez do nich tez mozesz sie zwrócic o pomoc..;] z czasem sie wszystko ułozy zobaczysz;-) MUSI byc dobrze.......TAK PATRZE NA TWOJ AVATAR MASZ PZRESLICZNE DZIECIACZKI.No ja tez sie nie martwie co dac dziecku jesc,jeszcze tak zle nie jest.Narazie martwie sie o przyszlosc,bo marnie to widze.Ludzie z papierami maja problemy.Mieszkam w rejonie gdzie jest tez duzo Polakow i wiele osob juz wyjechalo.Duzo mysli o wyjezdzie.
Dziewczyny pisza ze nie widza zmian kolo siebie.Ja widze.
Mam kilka swoich domkow i widze nawet u tych amerykanow problemy.
Mielismy office do sprzatania ktory robilismy przez 3 lata bez podwyzki stracilismy go bo chcieli zmniejszyc cene o polowe.?Bosce sie nie oplacalo.
Nam po tylku przez 4 lata dawalo tez oplacanie szkoly meza.