reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga dziekuje a tak zapytalam...ucaluj malutką od cioci z BB:-) u nas finansowo bardzo dobrze ja narazie nie pracuje zajmuje sie tak samo jak ty Malym i domem..ale musze zacząc myslec o jakies pracy i o pzredszkolu dla malego bo wiecznie nie bede siedziala na tyłku chociaz mój mąz mowi ze mogw sobie siedziec do tąd az maly pojdzie do szkoly heheh ale nie bede biednego meza wykorzystywac hehe:-):-)

reklama
Aga_wozniak zgadzam sie z kazdym Twoim slowem w Twoim poprzednim poscie ;]

Dziekuje :cool2:

Anetko na J1 moglas tak swobodnie latac w te i wewte? wow! :Dno wiec teraz na jakiej wizie tak latasz z i do usa?

No wlasnie... nie chce zebys mnie zle zrozumiala Anetko... ale nie wiedzialam ze na J1 mozna tak sobie latac swobodnie wte i wewte... :baffled: Myslalam, ze wiza J1 pozwala na jednorazowy wjazd do USA... :tak: Chyba, ze mialas jakas inna wize studencka... :-D:rofl2:

ale duzo nabazgralyscie...wystarczylo ze odeszlam do jednego klienta i wykonalam 2 telefony a tu kilka stron! Domiska sie dzis bawi w detektywa haha....a Anetka nam uciekla...nieladnie, nieladnie, fotki nie wrzucila ale uciekla....w krzaki sie schowala :-):-);-):rofl2:

lol :D

ja nie bawie sie w detektywa ale w plotkarke hihi bo Anetka nam nie chce nic o sobie powiedziec sama od siebie wiec zaczelam pytac hehe :D

no a pozniej Anetka sie zakrecila porzadnie w swoich wypowiedziach - co nie tylko ja zauwazylam hihihi :D
no ale ona taka widac zakrecona dziewczyna :D:D:D

Aga dziekuje a tak zapytalam...ucaluj malutką od cioci z BB:-) u nas finansowo bardzo dobrze ja narazie nie pracuje zajmuje sie tak samo jak ty Malym i domem..ale musze zacząc myslec o jakies pracy i o pzredszkolu dla malego bo wiecznie nie bede siedziala na tyłku chociaz mój mąz mowi ze mogw sobie siedziec do tąd az maly pojdzie do szkoly heheh ale nie bede biednego meza wykorzystywac hehe:-):-)

Dzieki ucaluje!! :-) To samo mowi moj maz... :-D:tak:

lol :D
ja nie bawie sie w detektywa ale w plotkarke hihi bo Anetka nam nie chce nic o sobie powiedziec...

Tak... Anetka jest bardzo tajemnicza... ;-):rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry