reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc Dziwczyny!! :-) ale stron namazgralyscie... ;-):rofl2:

pisalam wczesnie.Napewno tu latwiej wydaje sie pieniadze ale tez i wiecej pracuje.W Polsce mielismy tez wiecej pomocy od rodzicow.Chodzi mi o opieke nad maluchami.Oprocz tego wkurza mnie to ze tu nic nie mam i szybko nie bede miala.Jestesmy na wizie studenckiej,wiec nie mozemy dostac SS.ciagle mieszkamy na rentach a ja chcialabym chodz maly koncik a swoj zeby nikt nie dyktowal jak i co mam zrobic

Sory, ze wroce do starego postu, ale nie mialam wczesniej czasu... :sorry2: Piszesz, ze nie macie SSN bo jestescie na wizie studenckiej... a przeciez na wizie studenckiej mozna sie starac o SSN. Studenci, ktorzy przyjezdzaja tutaj tylko na pare miesiecy na wizie studenckiej dostaja SSN... moze warto sie tym zainteresowac... :tak::tak:

co ty w ogole z tymi krzakami masz? ee???

Jak dla mnie tez troche za duzo tych "krzakow"... :-D:confused:

...tym roku bylam 3 razy:-D

Wow... tylko pozazdroscic... :tak::-)

heheh soryy:-D ty mnie pytasz o czas terazniejszy a ja ci o pzreszlym nawijam:-D latalam na vizie:-D teraz jak on jest obywatelem to juz nie jestesmy zle przeczytalam

Ehhh Anetka jest tak zakrecona, ze jej sie wszystko pomylilo... ;-):-D:rofl2:

reklama
to haha czekaj.. 5 lat temu latalas na wizie.. a teraz juz nie? to jeszcze raz:D na jakich zasadach jestescie w stanach?

i jak on dostal obywatelstwo?

(wzielo mnie dzis na ploty jak widac)
on wyjechal 1 do usa....ja do niego latalam na tej vizie j-1 teraz jak ma obywatelstwo wzielismy tam slub bartus urodzil sie w usa wiec automatycznie ma obywatelstwo amerykanskie mojego męza tato jest juz prakltycznie w usa od kąd moj mąz skonczyl 15 lat mój mąz potem wyjechal i w wieku 20 lat wrocil do polski odziedziczyl obywatelstwo po ojcu

Czesc Dziwczyny!! :-) ale stron namazgralyscie... ;-):rofl2:

Sory, ze wroce do starego postu, ale nie mialam wczesniej czasu... :sorry2: Piszesz, ze nie macie SSN bo jestescie na wizie studenckiej... a przeciez na wizie studenckiej mozna sie starac o SSN. Studenci, ktorzy przyjezdzaja tutaj tylko na pare miesiecy na wizie studenckiej dostaja SSN... moze warto sie tym zainteresowac... :tak::tak:

Jak dla mnie tez troche za duzo tych "krzakow"... :-D:confused:

Wow... tylko pozazdroscic... :tak::-)

Ehhh Anetka jest tak zakrecona, ze jej sie wszystko pomylilo... ;-):-D:rofl2:
bo ja juz zyje wylotem do usa:-D:rolleyes::rolleyes::rolleyes: pisz co tam u ciebie jak tam malutka??

Anetko prosze cie nie cytuj kazdego jednego posta - to zupelnienie potrzebne ;)))

Aga_wozniak zgadzam sie z kazdym Twoim slowem w Twoim poprzednim poscie ;]

Anetko na J1 moglas tak swobodnie latac w te i wewte? wow! :D
no wiec teraz na jakiej wizie tak latasz z i do usa?

Anetko faktycznie zakkrecona jestes bardzo i wszystko ci sie miesza odkad tu jestes hehehe :D

pisz co tam u ciebie jak tam malutka??

U nas wszystko dobrze... :-) Siedzimy sobie w domku i sie relaksujemy... :-D Moja Sarah wlasnie szaleje... biega, skacze... dzien jak co dzien.. :rofl2:

:-) tak zapytam ty pracujesz czy twoj mąz czy moze oboje??i jak tam w usa sobie radzicie finansowo???

Pracujemy oboje... :tak::tak: tzn. nasza rodzine zdecydowanie utrzymuje maz... :-D:rofl2: a ja pracuje part-time...:tak::-) Na razie glownie zajmuje sie domem i coreczka... :-)

A finansowo radzimy sobie dobrze... Dziekuje!! :confused: A czemu pyatsz?? :baffled: A jak Wy sobie radzicie finansowo??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry