bo ja jestem LATAWICAAnetko to faktycznie dosyc czesto latasz do polski bo jak bylas w maju i pozniej juz spowrotem bylas w Sierpniu
WOW![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo ja jestem LATAWICAAnetko to faktycznie dosyc czesto latasz do polski bo jak bylas w maju i pozniej juz spowrotem bylas w Sierpniu
WOW![]()

Nie mam ale zaloze specjalnie dla was ale to nei dzisiaj w tym roku bylam 3 razyanetko ile razy na rok jestes w polsce?btw masz nasza klase?
![]()

jak kto Bartuśi kto to na zdjeciu anetko ktore wkleilas?

NO Troszke idzie ale ja staram sie zamawiac wczesniej to mam taniej z reszta 2 ostatnie tato mi zafundowalwow.. chyba sporo pieniazkow idzie na bilety co? ile placisz za swoj bilet i ile za Bartusia kochana?
a zdjecie to widze ze z tamtego roku :d wklej nam jakies zdjecie swoje z bartusiem - no i jakies aktualne
Nie masz naszej klasy? uo :d chyba wszyscy ja maja.. mozesz swoje szkoly tam znalesc i klasy i wiele znajomychzobaczysz jak zalozysz
![]()

wiem co to jest NK MIALAM KIEDYS ale skasowalam i teraz zaluje a mialam 800 znajomych

i jak PODOBA CI SIE MOJ SYNEK??????