kasiek 121
sierpniowa mama '08
Witam po przerwie. Pozdrawiam nowe mamy.
Eva jestem ciekawa czy juz tulisz swoje dzieciatko. mam nadzieje, ze u was wszytsko ok.
Filemonka ja mam stanowe ubezpieczenie i corcie szczepie wg wykazu, ktory mi dano po porodzie. Na poczatku to co wizyta to szczepienie. Nie wiem czy w kazdym stanie jest tak samo i jakie sie ma ubezpieczenie, bo moze kazde pokrywa cos innego. Warto tego sie dowiedziec.
Eva jestem ciekawa czy juz tulisz swoje dzieciatko. mam nadzieje, ze u was wszytsko ok.
Filemonka ja mam stanowe ubezpieczenie i corcie szczepie wg wykazu, ktory mi dano po porodzie. Na poczatku to co wizyta to szczepienie. Nie wiem czy w kazdym stanie jest tak samo i jakie sie ma ubezpieczenie, bo moze kazde pokrywa cos innego. Warto tego sie dowiedziec.

roznie moze byc z mieszkaniem zwlaszcza jesli nie zna sie okolicy. Zycze zeby to wszystko jakos rozwiazalo sie pozytywnie. Jesli chodzi o polskie jedzenie to raczej jest go pod dostatkiem, produkty ktore wymienilas sa u mnie w normalnych amerykanskich spozywczych marketach wszedzie, a wcale nie tylko w tych typowo polskich delikatesach jak to bywalo kiedys sto lat temu kiedy przylecialam i zaopatrywalismy sie w polnijnych dzielnicach w sklepach z personelem mowiacym po polsku.