meggi9.11
Fanka BB :)
enomadzia czekamy na wiesci i trzymamay kciuki;-)
a jesli chodzi o moje spanie to tez na boczku z kołdra badz poducha miedzy nogami..puki bok nie scierpnie- po czym przerzucam sie na drugi bok...ale ostatnio nocny sen mi nie starcza i musze dosypiac w dzien
a jesli chodzi o moje spanie to tez na boczku z kołdra badz poducha miedzy nogami..puki bok nie scierpnie- po czym przerzucam sie na drugi bok...ale ostatnio nocny sen mi nie starcza i musze dosypiac w dzien

chyba pojadę rodzić do tego szpitala z "na dobre i na złe";-)bo mam wrażenie że personel szpitalny to ciągle ma "zły dzień"
Od dwóch godzin chodzić nie mogę, bo mnie coś strasznie boli na samiutkim dole brzucha po prawej stronie, niewiem czy mi sie jakiś nerw uciska czy co? Ostatnio mnie tak tam pobolewało ale dzisiaj boli dużo mocniej:-(i rozchodzi sie ten ból na prawą nogę. Jak mi jutro nie przejdzie to będę musiała tez iśc na izbe przyjęć:-(kiedy ta ciąża się skończy??? Pierwszej prawie nie odczułam a ta od początku daje mi sie we znaki.

Coż...zobaczymy co mi okuolista przepisze, mam nadzieję że nie kolejny antybiotyk jak mojej córce