reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusiowe dolegliwości różnorakie

mi większość dolegliwości przeszła, albo się przyzwyczaiłam i nie dostrzegam, najważniejsze, że sypiam dobrze, w ostatnich tygodniach tylko raz czy dwa miałam zarwaną nockę, zwykle wstaję do kibelka dwa razy, a dzisiejszej nocy tylko raz hehheh kto by pomyślał, że się człowiek bedzie cieszył z takich rzeczy

reklama
dziwczyny u mnie cos nowego dzidzia sie rusza jak szalona az sie martwie biegam do kibelka doslownie co 10min i mam skurcze od 17 lekko bolace i tak sobie mysle moze to juz to ale poki co czekam:eek: , trzymajcie kciuki

No czyżby u Maji się zaczęło ??:confused: :-)

Ja mam problemy ze spaniem, budze się z bólem biodra i przewracam na drugi bok i tak w kółko... z sikaniem nie najgorzej, tak z dwa, trzy razy w nocy wstaję do łazienki.
Dzidzi okropnie szaleje wieczorkiem (właśnie zaczyna:-D ), mam wrażenie że zaraz rozerwie mi brzuch, tak okropnie się wierci, a teraz coraz to mniej miejsca ma :-D:-)
A tak pozatym to chyba w czwartek w końcu ostatni dzień w pracy, bo wezme sobie zwolnienie od lekarza :happy:.

no to zaj...ście... nie śpię od 4 rano. a mam takie malutkie oczka...łeee, dlaczego nie mogę spać...ratunku...jestem zmęczona, boli mnie wszystko w kroku...mam wrażenie że czuję jeden ciągły ból...kiedy to się skończy..........????????!!!!!!!czuję się fatalnie...łełełeeeeee:-(

Hej :-)

No to wglada na to ze teraz Maja :-)

Co do dolegliwosci ciazowych to ja siku chodze czesto a w nocy ze dwa razy ale czasem tylko raz. Czesto jak spie to mnie maly budzi bo sobie np umysli o 3 ze bedzie ustawial glowke i po spaniu na jakakis czas. Potem w dzien jestem nieprzytomna i robie sobie drzemke. A dzis zobaczymy na KTG czy sa jakies skurcze wogole. Brzuch mam tak nisko ze jak siedze to okrakiem bo normalnie lezy na udach i to srednio wygodne ;-)

ja znowu brzuch mam tak wysoko, że mogę brodę o niego opierać. a w nocy to sikam co 2h. ależ to jest upierdliwe...

Maja-jesteśmy z Tobą-trzymaj się dzielnie. A może już jesteś po...oj, ale jestem ciekawa...
Dziewczeta, widzę, że u każdej to samo. Problemy ze spaniem, częste sikenie, bóle w biodrach itp...Ale...juz niedługo, koleżanki, już niedługo....:szok:

reklama
ja to chyba to moje dzieciątko przytłumiam herbatkami, bo rzadko i mało się rusza, chyba tylko raz mi dało po żebrach tak, że bolały następnego dnia, albo uhodowałam takiego kloca, że nie ma miejsca nawet na ruszanie paluszami ehhehe

Do góry