reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusiowe dolegliwości różnorakie

dorotko u mnie to samo co u ciebie identycznie:tak: kazda noc zarwana a potem oczy na zapalki:-( bo rzadko kiedy mam okazje spac w dzien:baffled:
megusek u mnie tez brzucho nisko i raczej moge zapomniec o siedzeniu z nogami zlaczonymi:-p moj maluch najbardziej wieczorami harcuje czasem niezle boli ale coz jak mowi pola juz niedlugo:-)
maja trzymam kciuki za szybki malobolesny porod :-)

reklama
Łomatko Mamuśki jak Wam zazdroszczę!!!
U mnie brzuch po samą brodę!!Spokojnie mogę herbatę trzymac na nim:)
Noce spokojnie przesypiam bo staram się nie spać w dzień. Zmęczyć sie tak żeby paść na twarz...i spać do 11:00

o tak, tak. to jest dobra metoda na zabicie czasu. wieczorem bardziej się zmęczyć /i tak wtedy jest więcej do robienia czegoś fajnego/ a potem w długie wylegiwanie się na wyrku...ja tak lubię, szybciej czas mi potem leci. tylko gorzej jak spać nie można w ogóle...

ach dziewczyny tak mi przykro ale jeszcze jestem tu 2w1 a naprawde juz bylo powaznie
nawet dzwonilam do szpitala bo mialam skurcze co 6 min bol byl krzyzowy to cos straszneo wilam sie z bolu moj maz non-stop masowal mi plecki bo nie dawalam rady, jak dzwonilam do szpitala to polozna kazala przyjechac jak skurcze beda co 3 mn albo jak wody odejda to odrazu i tak czekalam do 2 w nocy ale skurcze nie zrobily sie czestrze tylko zanikly:eek: , ach i jeszcze czop mi odszedl podbarwiony, wszystko wygladalo zo to to i niestety, jeszcze o 5 rano znowu mialam skurcze co 10 minale juz nie take bolace i skonczyly sie o 9 i do tej pory cisza nic sie nie dzieje:eek: , tak mi przykro

dzieki za trzymanie kciukow jestescie kochane,

pewnie skonczy sie wywolywaniem, bo moze ciaze mialam wzorowa ale najwyrazniej do porodu nie jestem stworzona,

powiem wam jeszcze tak gdyby ktoras miala bole krzyzowe, ze bardzo pomaga masaz i kapiel w cieplej ale nie goracej wodzie cos niesamowitego calkowicie inaczej odczuwa sie w wodzie skurcz niz na such:tak:

no tak ale zdobylam jakies doswiadczenie moze bedzie mi dane niedlugo urodzic:sick:

No to faktycznie się już zapowiadało na poród i ucichło :-(, szkoda.... bo byś miała już dzidzi przy sobie :-). Ale najwidoczniej fundujesz jakieś wygody i luksusy w tym swoim brzuszku :-D :-D
A jak przeczytałam o tym czopie to sobie przypomniałam, że dziś miałam sen że mi też odzszedł :eek: .

A w domu mozna sobie czekac na roziwniecie sie akcji w wannie? a jak nie zdarze wyskoczyc i pojechac do szpitala? ;-) ;-)
Jak miewasz prorocze sny Dorota to moze Ci jzu wkrotce serio odejdzie? :-)
A ja mialam wczoraj sen ze rodze i maz mnie obudzil bo jakos dziwnie oddychalam i mowi zebym sie polozyla na boku. No i nie urodzilam w tym snie! ;-) a tak mi dobrze szlo z parciem... Rano wytlumaczylam mezowi ze parlam przeciez to jak mialam normalnie oddychac? ;-)

Maja, dzięki za informację o wodzie, w takim razie nie mam sie co zastanawiać tylko powinnam korzystać z wanny w szpitalu, mykam poleżeć, bo dzidzia coś dziwnie aktywna sie zrobiła, pewnie jej frytki zasmakowałyhiihh. Maja myślę, że u Ciebie to naprawdę kwestia godzin, nawet nie myśl o wywoływaniu porodu, macie jeszcze dużo czasu. Trzymam kciuki.

reklama
Do góry