reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusiu, co dziś dobrego zjemy ?

reklama
Marthusia ale z grilla to nie jest smażone przecież:tak:to chyba można bez problemu jak mi się wydaje bo tłuszcz się wytapia.
A pączki zjadłam w końcu dwa, no trochę mi Natalka pomogła;-)ale dobre:-Da Martusi nic nie było:-)Dałam jej Infacol wczoraj i nawet spoko ale i tak musiała trochę poźlamdać.

pozlamdac hehe, fajne:-D

a z grilka to moze bez tluszczu, ale z tymi wszytskimi przyprawami i na ostreo to jakos mimo wszystko sie boje. Wiec dzisiaj zamiast grilka gotowane miesko z bialym sosikiem i marcheweczka:) I tez pyyyszne bedzie.

A paczka to ja ani jednego nie zjadlam, wiecie? Jak mi sie przypomnialo, ze tlusty czwartek to sklepy byly juz zamknieta. :-) a tutaj to wlasciwie tez sie tak tego nie obchodzi. Jest za to Weiberfest. W nocy ze srody na czwartek(chyba) pary chodza po miescie i kobietki obcinaja panom krawaty, a panowie to w zamian buziaka dostaja jeszcze.(tym to dobrze :-D ) I wszyscy fajnie sie bawia. Ale to tez w innej czesci Niemiec. U nas na polnocy to spokojnie:)

Skakanka jezyk mozna sobie polamac;-) :laugh2:
Ja sie ograniczylam tylko do jednego pączusia:-p bo tez trzeba zrzucic male conieco:tak:

A może by tak założyć wątek o odchudzaniu:eek:;-)tylko niekoniecznie chcę być autorką;-)

Ja sie nie odchudzam, nie wiem ile waze ale widze po spodniach ze chudne, poprostu jem jak zawsze czyli malo i samo sie chudnie, gozj ze oponka zostaje:/

aniay jesz mało i potem martwisz sie ze mała nie przybiera. Nie mowie ze trzeba sie objadac ale moze cos wiecej wsuwac co?

reklama
Ja pączka nie zjadłam żadnego, bo się bałam, że małemu zaszkodzi. Ale jestem ciekawa czy wasze dzieci odczuły te pączki? Ostatnio dostałam od ciotki Ferrerro i mialam taką ochotę zjęść, że się jednego dnia (w czwartek) skusiłam i jedno z wielkim apetytem pochłonełam. Wituś specjalnie nie marudził, więc ta odrobina czekolady i orzech w środku chyba mu nie zaszkodził :szok:;-)

W następną środę idę na 6 dni do szpitala na operację oka, więc będę mogła pojeść sobie wszystko co tylko będę chciała ;-):-D Po powrocie do domu, znowu dietka :-( Ale już będę pomału wprowadzała jakieś normalniejsze jedzenie, bo jak tak dalej będę jeść to w końcu schudnę za dużo ;-)

Do góry