Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boli mnie cały dół od łażenia ale wszystko załatwione.
i opowiedziała o tym.
fajnie jakby mi poród odbierał.
)
a w terminie niby ma być koło 3,500 czyli całkiem średni. U niego termin wyszedł na 19.12.
: trochę mi się to nie podoba bo zaś kolejne koszty
ale cóż zrobić. 
A Ty masz planowaną cc czy wywołanie oxy?
Myślę, że w szpitalu doradzą co najlepiej ubrać, zależy jaka dzidzia będzie duża i jaka pogoda za oknem. Bo ja to myślałam że to body długi rękaw z spodenkami, tak ubrana dzidzia do pajaca welurowego, potem do kombinezonu, do śpiworka i wreszcie do fotelika. Tak przynajmniej gdzieś czytałam, ale sama nie wiem. Niby to dużo, ale w sumie takie małe dzieciątko trzeba by ubrać w więcej warstw ;-)
nie zwiedziłam, nawet nie pytałam czy można babeczki w recepcji takie sobie i takie zakręconeFiolka a szpital zwiedziłaś ? Jakie wrażenie zrobił ? jesteś w końcu zdecydowana na zzo ? mogłaś sobie porozmawiać z jakąś położnąpytałaś tu o próbki, tam w szpitalu z tego co pamiętam w recepcji dużo leżało
![]()
poza tym gin. mówił że mają 4 rodzące więc pewnie nawet by można nie było. Zzo tylko w ostateczności