Cze dziewczynki,
4madlen- spoznione ale szczere gratulacje!!! cudny ten twoj dzidz
:-)
Joanna- trzymam kciuki za poniedzialek, powodzenia i latwego porodu.
Nathani- my chyba ostatnie do rozpakowania
Betiks- dobrze ze wspomnialas o tym pasie, bo mialam kupic, a calkiem mi wylecialo z glowy. Moja babcia mowila mi, ze jak rodzila u zakonnic, to po 2 ciazach one zawijaly ja ciasno przescieradlami i dochodzila do siebie super szybko. Moja ciocia wazyla 3,800 a moj tato az 5,5kg
z tym ze babcia tak jak ja, chuda i mala byla. Nie wiem jak dala rade wycisnac mojego tate hehe, naturalnie i bez pekania i nacinania.
Eni- witaj, ja praktycznie lezalam 7 miesiecy, teraz juz sie troche ruszam. Wspolczuje, ale juz malo Ci zostalo
annka- ja teraz bym jadla i jadla, lecz pozniej zgaga mnie ZABIJA hehe i zoladek przykurczony jakis ;-) baw sie dobrze.
Bulkasia- wspolczuje samotnosci
Tez nie lubie byc sama w domku, no moze czasami...
Kobietki jakie ciuszki bierzecie na wyjscie ze szpitala, ja mam kombinezon puchowy i nie wiem co pod niego ubrac... czy tylko sleepsuite, czy body i koszulke i spodenki? Nie wiem, czy dobrze spakowalam malego ciuszki...
4madlen- spoznione ale szczere gratulacje!!! cudny ten twoj dzidz
:-) Joanna- trzymam kciuki za poniedzialek, powodzenia i latwego porodu.

Nathani- my chyba ostatnie do rozpakowania

Betiks- dobrze ze wspomnialas o tym pasie, bo mialam kupic, a calkiem mi wylecialo z glowy. Moja babcia mowila mi, ze jak rodzila u zakonnic, to po 2 ciazach one zawijaly ja ciasno przescieradlami i dochodzila do siebie super szybko. Moja ciocia wazyla 3,800 a moj tato az 5,5kg
z tym ze babcia tak jak ja, chuda i mala byla. Nie wiem jak dala rade wycisnac mojego tate hehe, naturalnie i bez pekania i nacinania. Eni- witaj, ja praktycznie lezalam 7 miesiecy, teraz juz sie troche ruszam. Wspolczuje, ale juz malo Ci zostalo
annka- ja teraz bym jadla i jadla, lecz pozniej zgaga mnie ZABIJA hehe i zoladek przykurczony jakis ;-) baw sie dobrze.
Bulkasia- wspolczuje samotnosci
Tez nie lubie byc sama w domku, no moze czasami...Kobietki jakie ciuszki bierzecie na wyjscie ze szpitala, ja mam kombinezon puchowy i nie wiem co pod niego ubrac... czy tylko sleepsuite, czy body i koszulke i spodenki? Nie wiem, czy dobrze spakowalam malego ciuszki...