reklama

Mamuski grudniowe

Cze dziewczynki,

4madlen- spoznione ale szczere gratulacje!!! cudny ten twoj dzidz :tak::-)

Joanna- trzymam kciuki za poniedzialek, powodzenia i latwego porodu. :tak:

Nathani- my chyba ostatnie do rozpakowania :-D

Betiks- dobrze ze wspomnialas o tym pasie, bo mialam kupic, a calkiem mi wylecialo z glowy. Moja babcia mowila mi, ze jak rodzila u zakonnic, to po 2 ciazach one zawijaly ja ciasno przescieradlami i dochodzila do siebie super szybko. Moja ciocia wazyla 3,800 a moj tato az 5,5kg :szok: z tym ze babcia tak jak ja, chuda i mala byla. Nie wiem jak dala rade wycisnac mojego tate hehe, naturalnie i bez pekania i nacinania.

Eni- witaj, ja praktycznie lezalam 7 miesiecy, teraz juz sie troche ruszam. Wspolczuje, ale juz malo Ci zostalo :)

annka- ja teraz bym jadla i jadla, lecz pozniej zgaga mnie ZABIJA hehe i zoladek przykurczony jakis ;-) baw sie dobrze.

Bulkasia- wspolczuje samotnosci :no: Tez nie lubie byc sama w domku, no moze czasami...

Kobietki jakie ciuszki bierzecie na wyjscie ze szpitala, ja mam kombinezon puchowy i nie wiem co pod niego ubrac... czy tylko sleepsuite, czy body i koszulke i spodenki? Nie wiem, czy dobrze spakowalam malego ciuszki...:no:

reklama
muffy ja dla dzidzi spakowałam kombinezon, czapke grubszą, body z długim rękawem, na to koszulke polarową, śpiochy polarowe, i skarpetki i rajtuski nie wiem jeszcze co mu założe, no i kocyk większy do okrycia

muffy ja spakowałam pajacyk bawełniany, na to pajacyk taki grubszy welurowy, kombinezon ocieplany, czapkę, rękawiczki, kocyk grubszy na wyjście i pieluszkę tetrową do nakrycia na buźkę na samo wyjście ze szpitala do auta.
joanna powodzenia, trzymam kciuki.

DZIEWCZYNY- JAK WIEMY NIE ZAŁAPIEMY SIĘ NA ROCZNY URLOP MACIERZYŃSKI…Na wielu forach dziewczyny rodzące jak my będą pisały pisma do Ministerstwa, aby nowa ustawa obowiązywała od początku roku- bo dlaczego mamy być poszkodowane? Już wolę, by ustawa obowiązywała od początku 2014 r…bardziej to sprawiedliwe. Ja napiszę takie pismo, a nóż coś to da. I Was też zachęcam!!!!!!!!!!!By takich głosów było więcej!!!!!

witam wszystkie mamusie ;-)

joanna kciuki zaciśnięte - szybkiego i łatwego porodu życzę
ankka wszystkiego najlepszego dla taty
clodi ja pierworódka jestem i nie bardzo potrafię pomóc z tym czopem, sama nie wiem czy czasem go nie przegapię, ale podobno jest to taki gęsty "glut" może być podbarwiony krwią
clodi nacisnęłam coś przez przypadek i teraz nie wiem czy to nie było jakieś ostrzeżenie - jak tak to przepraszam, ale to nie chcący:sorry::zawstydzona/y:

Muffy-ja dla malej mam spakowane doby z długim rękawem śpioszki skarpetki lapki drapki,na to dresik i na to kombinezon czapa bawełniana i na to ciepla czapula zimowa,do fotelika na wyjście i przykryjemyją kocykiem i na buźke pieluszke:-) tak późno a ja jeszcze nie śpie ide się kąpać dopiero zjadłam na kolacje kebaba wegetariańskiego i mam brzuch tak pełny że szok:zawstydzona/y: dobranoc wszystkim 4Madlen-nie przejmuj sie dożartą pielęgniarką i lekarką bo zawsze w każdym szpitalu trafią sie jakieś kuźwa dożarte paskudy co potrafią człowieka z równowagi wytrącić niedlugo będziecie w domku:happy:

Witajcie, goscie pojechali, cora spi. Jestem padnieta, maz mial mi pomagac przy malej ale w praniu wyszlo tak ze gowno pomogl, wiadomo jak to z chlopami jak juz siada za stolem przy flaszce to amba, znikl. Dobrze ze znajoma za kierowce robila, to przynajmniej ona mi pomogla, Maja sie jej nie bala wiec i sie z nia pobawila i pochodzila, takze zle nie bylo. Ja sie oczywiscie wsciekalam, na mojego chlopa, ale jakies pol godziny temu, patrzy na mnie takimi juz zaspanymi oczami i mowi " kocham Cie" no i masz, jak tu sie na niego denerwowac...:szok: Takze jutro was nadrobie bo dzis juz nie mam sily, ide pod szybki prysznic i w kimono, mam nadzieje ze cora sie nie obudzi zbyt szybko, ostatnio jadla o 21 to moze pospi do rana.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry