Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Większość w Lidlu. Rzucili fajne ekspresy ciśnieniowe do kawy w fajnej cenie, no i kupiliśmy i już wypróbowaliśmy - dooobra kawusia ze spienionym mleczkiem myammi
Do tego małej zestaw 2 golfików za 21.99, sobie grube zakolanówki, rajstopki i golfik do legginsów. A na czasy po ciążowe gatki z pasem modelującym. W życiu nie stosowałam takich wynalazków, ale może to już ten wiek, kiedy trza zacząć
No, zobaczymy, czy mi będzie w tym wygodnie, jak nie, to się nie będę męczyć. 

Mój orbitrek już tęskni, ale myślę że szybko w użytkowanie nie pójdzie, na początek to tylko spacerki z dzidzią i karmienie pomoże zrzucić parę kg. Chociaż spodziewam się, że tak jak przy Zuzi po porodzie będę ważyła mniej niż przed ciążą, bo ten mój organizm to jakoś nie chce w czasie ciąży gromadzić kg
BMI co prawda miałam w normie, ale już górna granica, więc i tak będzie co zrzucać. Do tego dieta karmiącej matki i jakoś myślę, że nie będzie tak ciężko 

Joanna-trzymamy za ciebie mocno &&&&&&&&&&&&&&& tak samo jak i za Madlen będzie dobrze
krupeczka nieduża ale da sobie rade kobietki sa twarde:-) Betiks zaszalałaś na zakupach ważne że zdowolona jesteś
nas czekają zakupy spożywcze jeszcze dziś a ja ledwo zywa jestem
Ankka-najlepszego dla taty
Nathani ja tez tak mam z tym żolądkiem
już niedługo miejmy nadzieje
Witam nową mamusie Eni mam nadzieje ze ci leżenie będzie chociaż z nami w milym towarzystwie uplywało ;-)