reklama

Mamuski grudniowe

Witam się z rana. Za oknami pochmurno ale ciepło. Nocka minęła szybko i spokojnie i gdyby nie budzik to spałabym i spała...:tak: Mąz w pracy, córka do szkoły a ja pare godzin w samotności. Pranko zaraz rozwieszę, bigosik się dogotowuje a ja szamam śniadanko:-)Na weekend bedzie córci koleżanka więc postanowiłam zrobić im ciasteczka jakieś.
Fiolka ja też mam taką torbe i starczy w zupełności. Zawsze w razie czego mąż może podrzucić potrzebe rzeczy a zabrać zbędne.
Lilith co jest? Lepszego humorku kochana;-)
Noukie, Basia miłych imprezek wam życzę:-)

reklama
Hej,
u mnie noc dzisiejsza wyjątkowo spokojnie minęła. We wtorek mam wizytę u lekarza i troszkę się denerwuję choć nie wiem czemu, zresztą od paru dni jestem jakaś taka nerwowa i mam schiza. Dziś wkroczyłyśmy w 9 miesiąc :-)
Lilith komplecik cudny, mam taki sam dla mojej malutkiej, ale kupiłam w rozmiarze 68, żeby miała na później a na wyjście mam z grubego weluru pajacyk z Babaluno, zresztą z tej firmy mam parę ciuszków i są naprawdę ekstra.
Mummy3 ale apetyczne ciasto, pyszota. Dzięki za podzielenie się opinią o Stokke. Kupiliśmy cały komplet łącznie ze śpiworkiem.
Fiolka rozumiem, że się denerwujesz bo czas leci i zbliża się poród nieubłaganie, ale chyba każda z nas tak ma.

Dziewczyny możecie mi polecić jakiś fajny pogrubiający tusz do rzęs?

Ostatnia edycja:
hej hej. w głowie strasznie mi si e kręci :rofl2: okropnie dziwnie sie czuje ...
liwus ja mam to samo
noukie Ty imprezowiczko :-p
lil ściskam mocno i przesyłam trochę ciepła :tak:
fiolka mi też coraz ciężęj a tu ponad miesiąc został
misia w jakiej kategorii cenowej ten tusz??
czekam na moja mamę ma przyjść z siostrzenicą ale jakoś nie mam chęci , takie mam to samopoczucie fizyczne bleee

Nathani do 100zł, chodzi mi o jakiś naprawdę fajny. Kiedyś używałam z Rimmela za 19,99zł i też był fajny, ale chciałam spróbować jakiegoś innego. Życzę ci poprawy humorku:-)

Misia ja uwielbiam te trzy tusze sa naprawde super, a kupuje je w zaleznosci od aktualnego funduszu w portfelu, czyli roznie, raz ten, raz inny to sa

1 LOREAL LASH ARCHITECT 4D tusz CZARNY świeży NEW (2773749991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2- http://allegro.pl/yves-saint-laurent-effet-faux-cils-shocking-black-i2782984292.html
3- no i i najbardziej ulubiony, ale nie zawsze go kupuje bo czasem szkoda mi kasy:zawstydzona/y: to CHRISTIAN DIOR ICONIC tusz podkręcający czarny (2758064494) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. naprawde godny polecenia:-)

Gratuluje 36 tygodnia:-)

Lili sloneczka troche przesylam na poprawe humorku:rofl2:

Fiolka moja tez bedzie mala torba, fotelik czy inne rzeczy pozniej M dowiezie:)

Ja pospalam, a teraz ide robic hot dogi bo mnie taka naszla ochota:zawstydzona/y: swieza bagietka, salata, pomidorki, jajeczka i parowka....hmmmm:-D

Ps co do mojej wieczornej imorezy to ja szalec nie bede, pisalam, ze bratowa to niesamowita kucharka, na sama mysl o jej jedzeniu mi slinka leci, pojade posiedze za stolem pojem lakoci i do domku spac:)

Ostatnia edycja:
misia ja od 2 lat używam z Maybelline colossal volum express
http://allegro.pl/maybelline-colossal-volum-express-tusz-100-black-i2785456021.html
i jestem bardzo zadowolona, bo ja mam długie rzęsy ale żadkie, więc dwie warstwy i efekt jest super:-)
nathani może jakieś przesilenie pogody i dlatego? połóż się i odpocznij troszkę.
A mnie boli bardzo ramię po wczorajszej szczepionce, jakbym miała siniaka podskórnego:zawstydzona/y:
Okna pootwierałam i wietrze chatkę, posprzatałam a teraz strzelę sobie kaweczkę, a co:-)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Ale się nałaziłam, mogę dziś zacząć rodzić :-D chłodno jest ale przyjemnie słoneczko świeci. Piję kawkę i lecę sprzątać, na obiad kupiłam podudzia, upiekę w marynacie koperkowo-cytrynowej, wczoraj kupiłam taką gotową, nigdy nie kupuję takich rzeczy ale coś mnie naszło wczoraj ;-)

Misia ja mam l'oreala mega volume collagene24h jestem zadowolona, mogę z czystym sumieniem polecić ;-)

Dziewczyny a co kupujecie do ciała na poporodzie??? Ja wczoraj pytałam w aptece to polecała mi mustellę MUSTELA 9 m-cy ŻEL POPORODOWY REGENERUJĄCY 200ml (2766827819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. właśnie się zdziwiłam bo w mojej aptece kosztuje 100zł :eek: i jeszcze to Pharmaceris M Poporodowy Balsam Ujędrniający (2790121194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może któraś coś może o tych kosmetykach powiedzieć ;-)
Nathani poleż sobie, odpoczywaj ;-)

Bulkaasia i ty odpoczywaj póki masz spokój w domu;-)

reklama
cześć dziewczyny, starałam się was nadrobic ale juz brak mi sil-jeszcze 15stron:O:O w kazdym badz razie napisze co sie da a jak uda mi sie nadrobic to cos dopisze:)
przede wszystkim 4madlen ogromne gratulacje!! synek sliczny i jaki duzy:) pokażny chlopak:)
mummy3 ja to autem od trzech miesiecy nie jezdzilam bo wiadomo-mialam nakaz lezenia z tym krążkiem itd, ale ost sie odwazylam bo musialam i krotko ale pojechalam, musze przyznac ze juz ciezko;/ i koncentracja slaba;/ wiec ryzykowac nie bede-a niech mnie wożą:D
fiolka130 mój synek tez kpal pod zebrami i jeszcze sie wypina ale juz powoli brzuchol zjezdza mi w dol:D udalo Ci sie juz spakowac torbe?:*
madlin88 witam serdecznie-przepraszam ze dopiero teraz alejakos ost sil mi nieco brak;/ co do boli podbrzusza-to tez mami to dosc mocno, malo tego wczoraj caly dzien i w nocy i dzis z reszta tez ale juz mniej mialam bol w lewej pachwinie-ale jaki...:( az sie poplakalam dwa razy;/ grr.. i to nie taki ciagly bol tylko przychodzi-walnie-i odchodzi;/ miala ktoras z was tak? i to glownie nasila sie jak leze bo jak stoje chodze czy siedze to nie mam tak;/ no a lekarz kaal mi jak najwiecej lezec;/ i co tu robic?:O juz wczesniej mnie pobolewalo tak ale nie tak dlugo;/ mowilam o tym lekarzowi-pow ze to wiezadla i rozciaganie sie macicy i ze dzidzius glowka szuka miejsca.. no ale czy to na pewno normalne?
aurelkaczy juz Ci lepiej? ja tez miewam zawroty glowy;/ niestety ale na szczescie bez omdlen.. wspolczuje kochana:* trzymaj sie!:*
sarka tez mnie mdli-i to nie ma reguly kiedy- na czczo, po i przed posilkiem i w ogole ciagle;/
basiaoneto masz taki termin ze w sumie to i dopiero w styczniu mozesz sie rozpakowac:P

tak ogolnie u mnie to juz wiecie co.. boli ta lewa pachwina, jak mialyscie/macie podobnie to mi cos napiszcie bo ja zaleje z niepokoju;/
w odpowiednim watku napisalam wam przepis na pyszne ciasto:):* sprawdzilam-naprawde dobre:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry