Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jestem 2 tyg. po. 
Mysle sobie ze gdybym sama byla z dziecmi ogarnelabym sie bardziej, bo jak znam siebie to bede rozleniwiona przez ta pomoc
No ale i tak sie ciesze, lepiej bede mogla sie skupic na dzieciach a nie na sprzataniu i gotowaniu.
ważne ze wygodne mąż cie widzial już pewnie w każdym stroju więc wido pizamy przerazac nie powinien;-) Noukie-ty biedna jeszcze pracujesz
podziwiam naprawde odpoczniesz w końcu od przszłego tygodnia
Misia jesteśmy z tobą &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za was:-) Vivienne ja pytałam o Madlen dzięki,moja też lepiej śpi w dzień niż w nocy ale grzeczna jest powiedzieć nie moge jutro ide z nią na pierwszą wizyte więc zobacze ile przybrała na wadze ta nasza kruszynka 4Madlen-mi poożna mówiła że jak są problemy z laktacją jak najczęściej przystawiać dziecko do piersi im wiecej będzie ssało tym bardziej laktacje pobudzi &&&&&& ankka-oczywiście &&&&&&&&&&&&& za wizyte i powodzenia
Ja dziś zdejmuje szwy w końcu bo tak mnie ciagną a zwłaszcza z lewej strony aż szczypie jak sie schylam albo chodze
milego dnia wszystkim:-)
Wody nie odchodzą, więc tu jest ok , hmm
wolałabym, żeby się toto jakoś wyklarowało, bo pojechać do W-wy i z powrotem wrócić, to tak średnio fajnie
Dzisiaj mam zamiar dokończyć prasowanie pieluch,pościeli bo mąż obiecał, że na pewno już łóżeczko rozłoży - zobaczymy