betiks
full time mummy :)
liwus szczerze mówiąc nie wiem, mimo, że to druga ciąża
Nalałam sobie dobrze ciepłej wody do wanny, posiedziałam sobie, porelaksowałam się i było mi dobrze, nic nie bolało. Teraz siedzę przy kompie i znowu mnie pobolewa, ale da się przeżyć. Też mam kawałek drogi do szpitala w W-wie i nie chciałabym po próżnicy jechać. Z drugiej str. M. i tak dziś jedzie jeszcze tam do roboty po południu, więc będzie wracał do domu bardzo późno i wtedy będzie lipa jak faktycznie się coś zacznie, to będę skazana na ten szpital u mnie bez M. bo może nie zdążyć dojechać. I bądź tu mądra teraz, no 
Nalałam sobie dobrze ciepłej wody do wanny, posiedziałam sobie, porelaksowałam się i było mi dobrze, nic nie bolało. Teraz siedzę przy kompie i znowu mnie pobolewa, ale da się przeżyć. Też mam kawałek drogi do szpitala w W-wie i nie chciałabym po próżnicy jechać. Z drugiej str. M. i tak dziś jedzie jeszcze tam do roboty po południu, więc będzie wracał do domu bardzo późno i wtedy będzie lipa jak faktycznie się coś zacznie, to będę skazana na ten szpital u mnie bez M. bo może nie zdążyć dojechać. I bądź tu mądra teraz, no 

już raz Małą ważyłam, w piątek miała 3540 g, ciekawe ile będzie jutro
smaruję amolem, bo coś mi się wydaje, że to z zimna, i że w uszach się coś zaczyna, chyba sama muszę iść do lekarza 

Hej
. Co do pamiętania to karmi sie raz z jednej raz z drugiej piersi, a poznasz to po tym że pierś z której nie karmiłaś jest twarda. Chociaż niektóre kobiety np nie maja mleka w jednej piersi i tylko jedna karmią. Są też takie gumowe opaski na ręke, żeby pamiętać z której piersi sie karmiło, ale podejrzewam że to pic na wode, przynajmniej mamuśki w moim otoczeniu nie miały problemów z poznaniem pełnej piersi.