Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
generalnie Maria ma całe posiedzenie przespała, tyłkiem wypiąwszy się do swiata, ale jak chwilę były razem obudzone to poleżały twarzami do siebie, porobiłysmy im zdjec, kuzynka zdazyla powiedziec ze tak fajnie sobie w oczy patrza i tamta jak w ryk uderzyła, moja się przestraszyła i przez chwilę płacz taki, że aż śmieszne to było 

a już myślałam o niedzieli

wiem, ze to niedobrze tak dawac bo kolki od takiego czestego jedzenia tylko
no ale jak mu nie dac jak on je wtedy wsyztsko co mu sie do buzki nawinie, pisatki juz wyssal chyba
do tego M ciagle w pracy i ja ciagle sama

ale dobrze że się obudziła, bo nam pieluszka przepuściła bokiem, i później byłaby katastrofa a tak to uratowała pajaca i kocyk. Po 4 usnęłysmy i wstałysmy o 9. Dzisiaj jesteśmy same w domu, ale ma zajrzeć babcia, i moja ciocia z córkami, bo jeszcze się nie widziałyśmy. Po 16 przybędzie do nas tatuś i na popołudnie idziemy do cioci innej. Tyle rodziny że hej
a jeszcze nikt od męża strony się z nami nie widział, jutro jedziemy do teściów na obiad, i ma być Marysiowa prababcia z dziadkiem i może druga prababcia.
My miałyśmy nockę jak ostatnio czyli pobudkę o 2:00 potem o 4:00 i o 7:00. Teoretycznie nie ma co narzekać ale zawsze mogłoby być lepiej.
Kupiłam jej wczoraj milusi kocyk w pepco i smoczki anatomiczne w rossmanie do wypróbowania i pluje nimi na odległość także wiem że dziecko preferuje okrągłe :-) Przed chwilą zasnęła i chyba ja też na chwilę się położę bo starszaka też udało mi się spacyfikować :-)