paulina8820
Fanka BB :)
a u nas powtórka z rozrywki darcie od rana, boli go brzuszek chce cyca uleje mu się znowu chce cyca i znowu go boli brzuszek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale lekarz mówił że jest w porządku, w sumie nic nie boli, ale nie wiem.
, ale to było jakiś miesiąc temu będe chyba musiała próbować znowu może zaskoczy, a co do kupek to od 2 dni ma przy każdej zmianie pieluszki więc nie przez to go boli brzuszek tylko chyba przez gazy, bo jak się pręży i popurka to spokojny jest wtedy
Bylismy na spacerku, obiadek się robi i nawet mam czas dla siebie trochę bo Wiki zajmuje sie bratem:-) Idę sobie zrobic porządek z twarzą bo woła o pomstę do nieba, maseczka i potem kremik bo od porodu nie miałam nawet na to czasu

Noukie z tymi kolkami to ja nie wiem, bo Marycha często do cycka się garnie, co prawda długo nie ssie, ale intensywnie nieraz, że aż ja zatyka, a kolek nie miewa, odpukać.
jutro mam sie niby rano wyspac
M ma mi malego tylko do karmienia przynosic, a zabawiac, pampersy i odbijanie ma byc na glowie M;-)

no i teraz poki maly jeszcze po spacerku spi, sie wkoncu wezme za rozbieranie choinki

elak właśnie kiedyś próbowałam mu dawać i pluł, ale to było jakiś miesiąc temu będe chyba musiała próbować znowu może zaskoczy, a co do kupek to od 2 dni ma przy każdej zmianie pieluszki więc nie przez to go boli brzuszek tylko chyba przez gazy, bo jak się pręży i popurka to spokojny jest wtedy

My do Car. mamy kawałek, ale chyba podjedziemy sprawdzić i u nas ;-) Prawda, ile to człowiekowi radości może dać "mała czarna" 

Mały jakoś mniej śpi w dzień, bardziej czujnie i fazę przytulania załapał na maksa
Ech...