reklama

Mamuski grudniowe

reklama
ja na razie nie kupowałam spodni, spodnie później jak się w te nie zmieszczę. ale w mathalanie kopiłam sobie ostatnio tuniczkę którą mogę wykorzystać i w ciąży i bez :)

Miałam krew na papierze :-(
Malutko ledwo zauważalne ale normalne czerwone.
Mój w Krakowie na meczu, łzy mi ciurkiem lecą nie wiem co robić.
Mam najczarniejsze myśli. Czy nic nie może być dobrze:-(

Fiolka nie martw sie na zapas bo plamienia występują nawet do trzeciego m-ca, połóż sie i odpoczywaj. Bedzie dobrze ale jakby było więcej to proponuję pojechać do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne:tak:

Ja to potrzebuje takie ciuchy do pracy czyli bluzki białe,czarne i spodnie ciemne z materiału.
Nasmażyłam sie placków jak dla wojska:tak: i padam ze zmęczenia. Nadal u mnie słoneczko świeci i oby tak zostało!

marcik ja bardzo lubie kupowac w matalan,bo maja tam fajne i niedrogie ciuszki..i dla mnie i dla dzieci ;-) i gatunkowo sa dobre,bo raz kupilam cosic w primark i po dwoch praniach podlogi tym mylam...nie wiem,czy tam maja takie ubrania,czy tylko ja mialam pecha i trafilam na gorszy gatunek
a ciuszki na razie nie kupuje,do szkoly po dzieci smigam w dresie,a tak to mam jeszcze 2pary spodni ,ktore jakis zcas temu byly za duze,a teraz sa dobre :-D,tylko pizamke musze sobie jakas kupic,bo lubie spac wygodnie a te moje robia sie po malu za male :zawstydzona/y:...spodnie sa dobre,ale bluzki jakos dziwnie krotkie :-D

reklama
Fiona spokojnie będzie ok, odpoczywaj

Problem w tym ze ja chodziłam tylko wąskich spodniach i one są ciasne na brzuchu niestety, co do pizamek to upatrzylam sobie taka w mothercare ale poczekam jeszcze trochę. Chyba ze będę sie rozrastać szybciej niż myśle;);)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry