A u nas miała byc dzis odwilz a termometr pokazuje -5 

kiedy ja wreszcie wyjde z malym na spacer
Basia współczuje ci tych nocy, jak nie jedno to drugie dziecko. Ja bym na pewno ocipiała
to nie dla mnie, dobrze ze moje dziecie jak sie budzi w nocy to od razu zasypia jak zje. Juz nie chwale by nie zapeszyc
za to w dzien coraz mniej spi, jeszcze nie zasnał a wstal o 8,30, nie moge sie wykapac 

kiedy ja wreszcie wyjde z malym na spacer

Basia współczuje ci tych nocy, jak nie jedno to drugie dziecko. Ja bym na pewno ocipiała
to nie dla mnie, dobrze ze moje dziecie jak sie budzi w nocy to od razu zasypia jak zje. Juz nie chwale by nie zapeszyc
za to w dzien coraz mniej spi, jeszcze nie zasnał a wstal o 8,30, nie moge sie wykapac 
prysznic szybki ale treściwy, gadam do niej i spiewam a ona mniej zestresowana :-)
jak ide sie kapac to zwykle wrzucam malego do wozka. Dobrze ze wózek czysty i jeszcze nie uzywany na zewnatrz to moge sobie pozwolic na jezdzenie nim po domu, ale juz jutro jak wyjdziemy na spacer to ja nie wiem jak ja bede sie kapac, wole malego miec na oku i nie zostawiac go samego w innym pomieszczeniu jak bede sie kapac, wiem jestem troche przewrazliwiona