nathani
Fanka BB :)
Dzień dobry. Dziś Lenka dała mamie pospać 4,5 h bez przerwy
dobra córeczka
Bulkasia a bardzo chętnie się podzielę serniczkiem , tylko musiałabyś do mnie wpaść albo ja do Ciebie
Aurelka u nas nie jest płatne my mamy 20 lutego
Elak bardzo ciepło masz w mieszkaniu , ja bym tak grubo nie ubierała. U nas w domu 21 stopni, młoda ma body z długim rękawkiem i pajacyk na to i koniec. Temperatura w sypialni 19 stopni max . Z łóżeczkiem rzeczywiście niefortunnie , czytałam i dużo się też mówi o tym, żeby do dziecka od tyłu nie podchodzić , nawet swoje córki gonię jak mi tak podchodzą do Lenki ( jak np. leży w bujaczku)
Muffy ja mam identyczne podejście do usypiania jak 4madlen-przyjdzie czas na łóżeczko. Teraz delektuje się bliskością malutkiej.
dobra córeczka Bulkasia a bardzo chętnie się podzielę serniczkiem , tylko musiałabyś do mnie wpaść albo ja do Ciebie

Aurelka u nas nie jest płatne my mamy 20 lutego
Elak bardzo ciepło masz w mieszkaniu , ja bym tak grubo nie ubierała. U nas w domu 21 stopni, młoda ma body z długim rękawkiem i pajacyk na to i koniec. Temperatura w sypialni 19 stopni max . Z łóżeczkiem rzeczywiście niefortunnie , czytałam i dużo się też mówi o tym, żeby do dziecka od tyłu nie podchodzić , nawet swoje córki gonię jak mi tak podchodzą do Lenki ( jak np. leży w bujaczku)
Muffy ja mam identyczne podejście do usypiania jak 4madlen-przyjdzie czas na łóżeczko. Teraz delektuje się bliskością malutkiej.

dzwonię zapytać czy już córkę i mnie zgłosiła do ubezpieczenia zdrowotnego (mąż składał wniosek 22.01 że mają nas ubezpieczyć od 17.01) a ta pipa do mnie, że owszem zrobiły to, ale zgłosiły nas od 19.01 to pytam dlaczego nie od 17.01 to mi pow., że one mają 7 dni od momentu kiedy mąż złożył wniosek, moje kolejne pytanie po jaką cholerę na tym ich śmiesznym wniosku jest data od kiedy mają nas ubezpieczyć, to ona na to, że to i tak nieważne i dalej swoje, że mają 7 dni od dnia złożenia wniosku, nosz kuźwa co za baba 
to skandal!!! ale to w przychodni państwowej czy prywatnej?
u nas Julka też uwielbia biegać po domu na golaska