Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) ale robiłam rozeznanie u cioci pediatry do której mam większe zaufanie niż do innych lekarzy i powiedziała że swoje wnuki też tym szczepiła bo są pewniejsze (w sensie czystsze) od refundowanych. Z drugiej strony ryzyko poszczepienne typu autyzm, i tak naprawdę ciężko wybrać mniejsze/większe zło
Kwota szczepień niestety wysoka, ale moja teściowa (złota kobieta, pozdrawiam) również orientowała się wśród znajomych z kręgu lekarzy i doszła do wniosku że są lepsze skojarzone i że zafunduje je Marysi.
, więc zostaje do zrobienia obiad. Macie jakieś przyjemne pomysły?
). Jeśli przyjdą babcie i dziadki to będzie nas 18, jeśli nie - przy czym na razie obstają ze względu na stan zdrowia - będzie nas 11. Moim zdaniem chrzciny to nie wesele, a najważniejsza jest msza i modlitwa a nie posiadówa, dlatego nie prosimy reszty rodziny na "ucztę".
dla kogo dokładnie to jeszcze nie wiem ... ale na pewno będzie to najbliższa rodzina..pożyjemy zobaczymy :-)

klade tak malego w dzien jak mam go na oku;-)
a jak jest cięzko z zaśnięciem to wkładam mu swoją koszulę do łóżeczka blisko buzi wtedy czuje i mnie i mleczko
a to się sprawdziło też przy Julce więc polecam:-) niezłą wagę ma twój Wojtuś - no ale trochę starszy:-) 
my szczepiliśmy tymi bezpłatnymi
i chyba następne szczepienie też będzie standard skoro tak dobrze znosi, zresztą Julka też miała te szczepienia i było wsio oki:-) tym bardziej że nie wiadomo co dalej u K w pracy będzie a jak już zaczyna się szczepić skojarzonymi to trzeba kontynuowac do końca - zacząć później można, ale skończyć wczesniej nie
my chrzciny robimy w okolicach świąt, jeszcze tylko nie sprawdziliśmy czy w same święta są chrzciny czy tydzień przed lub po... a impreza na pewno w domu bo jak usłyszałam że za obiad i ciasto mam zapłacić 100zł/os. to masakra
będziemy miec ok 18osób (najbliźsi, czyli rodzice i rodzeństwo) więc razem 1800 zł!!! to za taką kasę będę miała tyle żarcia że zrobię obiad, kawe i kolację i jeszcze przez tydzień będę miała gotowe obiady z pozostałości
Lenka spała dziś pięknie 6 godzin bez przerw, złote dziecko;-)
My będziemy szczepić 5w 1 lub 6w1. Jeszcze nie wiem jaka różnica w cenie . 
a później pięknie zasnął :-):-)